Ma gde to ima za te pare?[mention]Dobrinčan [/mention] Reflektori su Siemens, 100w, oko 3000 din. po komadu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma gde to ima za te pare?[mention]Dobrinčan [/mention] Reflektori su Siemens, 100w, oko 3000 din. po komadu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па и оптерећење снегом није исто за Војводину нити Копаоник. За све постоје стандарди којих се треба оридржавати про прорачуну за конструкције. Па чак и површина, тачније димензија рецимо цеви се на основу вредности од оптерећења и његовог типа, као и од утицаја снега и ветром прорачунавају и усвајају. Потребна је површина елемента и на основу ње се у таблици за одређени пречник цеви усваја иста и онда се рачунањем добије да ли цев задовољава или не потребне коефицијенте сигурности. Тако да је снег+ветат само додатно оптерећење које улази у сам прорачун конструкције које није исто за одређени део територије и на основу тих података се треба усвојити одређена димензија елемента са којим радимо.... Исто се и за дрво ради, тачније комструкцију од дрвене грађе....
Е сада код нас се усталило то оптерећење снег+ветар од 100кг по метру квадратном па ми тако у већини случајева радимо, а поготово што већина извођача чак и не врши прорачуне, јер на сличним распонима често често све прође управо из разлога тих коефицијената сигурности.
Ја ти могу на пет начина срачунати потребне елементе који ће бити различитих димензија и који ће сваки пут проћи све сигурносне коефицијенте и задовољити их тако да ће конструкција стајати, само што ће тцој џеп трпети највипе у зависности од типа који ти ја као инжењер прорачунам и предочим у пројекту.
Planiram uvodjenje struje u hali gde stoji mehanizacija dimenzije su 24x10 x 4,80 visina. Gledam ovi led reflektori sijaju solidno,jel ima neko postavljene i na koliko mesta?
Odlicno ispalo,baci sliku da vidim reflektore kako izgledaju i meni trebajuSto bi se reklo sija za sve pare. Majstor je hteo 50w reflektore,ali na moju inicijativu su stavljeni od 100w i nisam pogresio,zadovoljan sam kako svetli ovo se trazilo.
Zanemarite malo nered po hali sve je sada u fazonu gde sta palo tu ostalo,nikako da se rastanem sa majstorima pa da se to sve vrati na svoje mesto i sredi.
Koliko su visoki stubovi?Sto bi se reklo sija za sve pare. Majstor je hteo 50w reflektore,ali na moju inicijativu su stavljeni od 100w i nisam pogresio,zadovoljan sam kako svetli ovo se trazilo.
Zanemarite malo nered po hali sve je sada u fazonu gde sta palo tu ostalo,nikako da se rastanem sa majstorima pa da se to sve vrati na svoje mesto i sredi.
koliki raspon pokrivaju rešetke i kakovi su stupovi, ?
Nemam ni jedan jedino preko dana da ti slikam sa zemlje,pa koliko mozes da vidis.Odlicno ispalo,baci sliku da vidim reflektore kako izgledaju i meni trebaju
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Korisna supljina je 4,8m, binderi su na 5m.Koliko su visoki stubovi?
Vazi nije problem,jel su led reflektori ili ne ?Nemam ni jedan jedino preko dana da ti slikam sa zemlje,pa koliko mozes da vidis.
Korisna supljina je 4,8m, binderi su na 5m.
Hvala kolegaDa da led reflektori od 100w. Imaju 5 godina garanciju ili ne znam koliko sati rada...
Imaš li bar neku kutiju od reflektora da se vidi koja je marka i model, da bi moglo da se poruči? Gde si ih kupio i pošto su bili? Odlično sijaju!Nemam ni jedan jedino preko dana da ti slikam sa zemlje,pa koliko mozes da vidis.
Ti se raspitujes, a vec si znao kako ce da "bidne"Da da led reflektori od 100w. Imaju 5 godina garanciju ili ne znam koliko sati rada...
7 metara od sredine do sredine stuba, 8,1 m komplet krov, 100x100 stupovi.koliki raspon pokrivaju rešetke i kakovi su stupovi, ?