Objekti za smeštaj mehanizacije

Ma ima da te najure gde god se pojaviš,odmah te gledaju kao kokurenciju pa će te još naopako posavetovati.Razmisli dobro pre nego ideš.No sve u svemu nije avion mislim da bi ti neki iskusan tehnolog znao dati savet i preporuku u zamenu za evropske novčanice.Mada treba sam da vidiš kako ti je najpraktičnije da radiš pa po tome ugađaj.

Dimenzije placa su oko 38 x125.
Hala ce biti ,bi bila oko 22mx35m,i u okviru nje hladnjaca od 350kvm.

Drugarov objekat je 23x40 s' tim sto je sa srednjim stubom pa je desna strana hladnjaca koja se sastoji od 2 komore a leva strana deo za boksove i manipulaciju. Na taj objekat je nadogradjeno sa prednje strane celom cirinom objekat od mozda 6-7m (23x6-7) i to je pakeraj za sve vrste povrca. Kad stigne dosta roba onda i tu bude malo zbrka tako da vodi racuna kakav ces objekat da pravis. Bitan faktor je kako ces manipulisati svezom i spakovanom robom i gde ce ti kamion stojati kad se tovari da ne smeta ostalim poslovima.

Ma ima da te najure gde god se pojaviš,odmah te gledaju kao kokurenciju pa će te još naopako posavetovati.Razmisli dobro pre nego ideš.No sve u svemu nije avion mislim da bi ti neki iskusan tehnolog znao dati savet i preporuku u zamenu za evropske novčanice.Mada treba sam da vidiš kako ti je najpraktičnije da radiš pa po tome ugađaj.
U Despotovo ga mogu poslati kod drugara koji ga nece najuriti sigurno,a ima podosta objekata i bas puno radi.

U4urY

Koje su dimenzije objekta sa slike,inace prelepo izgleda?hvala...

Poslednja izmena od urednika:
Što se tiče objekta sa gornje slike super je urađen samo ima jednu manu ,obična garaža za puno novaca. Po meni je promašaj raditi takvu konstrukciju a da ne možeš lagerovati robu.

Nazad
Vrh