@francuz
Pozdravljam tvoje selo i zitelje u njemu sa tobom.
Ako cekas da ti neko dodje na prag neces se nagledati para, a neces imati i sta prodati. Ne zelim da pametujem ali ja imam 45 godina i kad god sam hteo da stedim nije bilo dobro, to mislim da su za priplod 4 ili 5 nazimica ostavljene tri i tu su bili komentari sto ne ostavi i one dve. To govorim jer svake godine moras obnavljati i dodavati a ne kukati.
Za roberta : Magan iz Subotice ima nesto sto se pokazalo dosta dobro u suzbijanju musica kao i larvi sto je najbitnije ponoviti svakih 10 dana a i u jami i stajnjaku.
Za bibliotekara: Ako ste voljni nije mi tesko skenirati ili skicirati moj objekat ima dosta inovacija ali i propusta koji ne skode mnogo za onog ko krece u posao, ali ne sme biti gresaka, sve je ispod poda
Ima na ovom forumu dosta ljudi koji imaju vise iskustva i cenim postujem njihovo znanje, ali nemoze biti objekat i za tov, cekaliste prasiliste pod jednim krovom. To je vise odvojenih objekata a to je mnogo para a nema sigurna cena ni hrane a jos manje prasica tovljenika pa i kobasice.