pocerina
Član
Kod mene to donje postolje je od poliestera, samo su ivice oblozene kutijama od pocinkovanig lima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja nameravam da pravim objekat iznova,znaci samo svinjac,a nisam ogranicen sa prostorom. Odgovaralo bi mi sto ekonomicnije.Pojasni malo koliko prostora imaš za boks u mom kraju za manji broj životinja boks je ima mali deo koji je izidan sa malim ulaznim vratima zbog hladnoće zimi i hladovine leti u tom delu svenje ne balegaju već samo spavaju a obavezan je ispust u kojem se nalazi hranilica pojilica i sve ostalo poteba za nekim rešetkama nema, zato što nema puno posla oko čišćenja a je slama puno bolja od bilo kojih rešetaka. Imaš slike mog objekta na početku ovoe teme koje sam postavio pošto ja isto držim mali broj pa sam tako i prilagodio boksove.
koliko svinja može da jede zajedno?Kod mene to donje postolje je od poliestera, samo su ivice oblozene kutijama od pocinkovanig lima..
Zahvaljujem na detaljnom objasnjenju....Mozes da registrujes farmu a i da registrujes objekat
Za registraciju farme ti je potrebno (ovo vazi za opstinu Sr.Mitrovica , mozda je svugde isto)
1. zahtev
2. orginalne uplatnice
a za troskove postupka 1.500,00 din
b. republicka administrativna taksa 3.230,00 din
3.dokaz o vlasnistu objekta
4.kopiju plana sluzbe katastra nadlezne opstine
5.saglasnost ili resenje opstinske uprave
a.za dodelu veterinarskog kontrolnog broja treba uplatiti 1.220,00 din na ime republicka administrativna taksa
Ovo vazi ako se sve vodi na tebi
A registracija objekta je puno skuplja ne znam tacno detalje ?!?
Prvo moras dobiti saglasnost od opstinskog veterinarskog inspektora ( tacka br.5) a zatim se zahtev sa svim prikupljenim podacima salje za BG
Odes u svoju opstinu kod sluzbenika zaduzenog za poljoprivredu i on ce ti sve reci sta treba