Zoran Kostović
Član
@SKEMBA
Jel ovo znači da u Italiji nema krize?
Jel ovo znači da u Italiji nema krize?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima,nameravam da pravim svinjac za dve svinje pa bi mi sve preporuke dobro dosle.
da li vam je poznato da li je ovo klasicni cementni beton ili je nesto specijalno? Naime usled soli u hranivima obican cement propada.nju možeš sam napraviti,to betonsko postolje možeš sam izliti a koš saviti kod nekog na valjke,ostatak prekopiraj...
kod nas dodaju još i jednu pojilicu na sredini..
A da nisi malo omasio temu?Interesuje me sve o sorti NAIMA sve o njoj i sa kojim se nerastom ukrsta i kako se dobija ova sorta
Ako ces da grejes samo prasad,bolje su grejalice-manji potrosaci.Ako ces celo prasiliste,onda mreza.Ali se preracunaj,imas i varijantu podnog parnog grejanja,pa kalkulisi.molio bi za jedno misljenje pravim prasiliste pa me interesuje sat je bolje da li one podne grejalice ili da stavim elektricnu mrezu ispd kosuljice sta mislite sta je bolje s tim da bi sa mrezom bilo pokriveno vise kvadrati
običan cement,nije tolika kocentracija soli da bi tako brzo propao...da li vam je poznato da li je ovo klasicni cementni beton ili je nesto specijalno? Naime usled soli u hranivima obican cement propada.