Obaveštenja

Da slike a i neki drugi fajlovi koji su kaceni uz postove, jer je veoma aktivan jedan propust u strukturi foruma.
Usput neke funkcije nece biti dostuopne jer koristim noviju verziju prevoda na srpski. Ali ce se i to polako dovesti u red. :cao:

Član foruma Johny CASE IH je dobio ban na 15 dana, pošto se nije korektno ponašao prema ostalim članovima foruma i nije poštovao pravila foruma.

novii izgleda da samo ja imam problem sa velikim slovima sta moze biti??
_________________________________________________Post je spojen: [time]1243960915[/time]_________________________________________________
FEniks je jos na forumu

ja sam ih imao te velika slova ali su nestale i sada je sve normalno ali koristim explorer i sve radi ok :D

izgleda da sam stvarno phoenix ili ptica koja je iz pepela ustala pa valjda imam srece i admin me nije banovao ali obecao sam mu da se necu vise tako ponasati prema vama i da ce sve biti ok :ppozdrav:

Po meni ja Dzonija nebih udaljio jos sa foruma ali bi mu skrenuo paznju . Ipak je jos mlad a i mi smo njega provocirali.

U pitanju je manji promašaj tehničke prirode, pošto sam malo više u poslu kod kuće pa sam žurio. Uglavnom ban će biti ali samo 5 dana. Što se tiče skretanja pažnje, već je bio obavešten da na problematične poruke skrene pažnju, a ne da odgovara.

eto svađao se sa moderatorima ,samo ja nisam bio pičkica da molim da ME NE BANUJU KAO TI PTICO

Nazad
Vrh