Obaveštenja

jel zna neko što su mi slova ogromna. Naime imam i horizontalni klizač što me baš nervira (nije bilo stalno tako). Rezolucija mi je 1024X768 i na ostalim sajtovima je OK.

Isto i kod mene skroz nepregledno te moram non stop da setam levo -desno.

I kod mene su slova veca! Moja rezolucija je isto 1024x768 i stane cela strana na ekran, netreba da setam levo-desno!

Obaveštenje.
Vadite novce iz slamarice i umesto 14 inčnog, kupite flat ekran od 22 inča i staće sve unutri. :haha:

Pa ja imam oba i na exploreru je tako kao sto ljudi pisu, a na mozili je sve u redu.Slazem se.Pozdrav.

Pošto i sam koristim Firefox, nisam znao za ovaj propust. Hvala na obaveštenju, videću da to rešim što pre.
Problem je jer se Internet explorer ne pridržava standarda koji su zadati za Internet, nego pokušava da nametne neka svoja pravila. Pa se tako sajt još dobro prikazuje u browserima Kenqurer i Chrome

Da, ali preko 80% posetilaca koristi IE, pa je jasno da se problem treba rešiti. Već sam polako počeo da gledam u čemu je problem.

Verujem da sam sredio prikaz u Internet exploreru, sada bi trebalo da dobro prikazuje i trebalo bi da radi ubacivanje citata i ostalo koje se nalazi u desnom ćošku gore.

U narednih nekoliko dana neće biti dostupni fajlovi koji su prikačeni uz tekstove iz sigurnosnih razloga.

novii je napisao(la):
Verujem da sam sredio prikaz u Internet exploreru, sada bi trebalo da dobro prikazuje i trebalo bi da radi ubacivanje citata i ostalo koje se nalazi u desnom ćošku gore.

U narednih nekoliko dana neće biti dostupni fajlovi koji su prikačeni uz tekstove iz sigurnosnih razloga.
Sad se smanjila velicina slova i u operi! A i citat radi! Svaka cast Novii! :D ::svaka cast::

Nazad
Vrh