Obaveštenja

aaaa ::suncanje:: ::super:: dobili smo jos par novih clanova koji su pravi domacini i imaju lep vozni park,lepo napredujemo :ppozdrav:

zelim dobrodoslicu Dobrinčaninu i Bokiju Vl :sreca: :cao:

Данас ми је тачно 365 дана како сам постао члан форума!
Време проведено на форуму:3 дана 13 сати и 25 минута !
Да ли је могуће да сам толико седео за компјутером?!

nikt je napisao(la):
Да ли је могуће да сам толико седео за компјутером?!

Pa mislim šta reći, moguće je, kako da ne :haha: :haha: :D

Ja mislim da je mojih 7 dana malo s obzirom da sedim svako vece i da sam nakucao skoro 1500 postova!

forum se seli na drugi hosting...
u glavnom slike,postovi,adresa,nickovi,skin i ostalo ce sve ostati isto samo taj server na koji stavljamo slike i sl menjamo :ppozdrav:

Da, slike se trenutno ne ogu stavljati direktno na forum. Mogu se koristiti servisi da se tamo postave slike, a na forum samo da se ubace linkovi do slika.

TinyPic

Image Chicken

Juce proslo godinu dana otkako sam na komsijskom forumu klikno na cugijev podpis

Dobio sam par poruka u vezi teh.dokumentacije pa da ponovim- SVE ŠTO IMATE ŠALJITE MENI (linkove) I JA ĆU IH POSTAVITI U TEMU ZA DOKUMENTACIJU, TA TEMA SE NEĆE OTKLJUČAVATI DA NE BI NASTAO HAOS U NJOJ. HVALA!

Možda i nije za ovu temu, ali....

Deset godina od pogibije pilota Milenka Pavlovića

Grad Valjevo i opština Osečina danas će nizom prigodnih manifestacija, pod nazivom "Dani sećanja", obeležiti deceniju od pogibije komadanta 204. lovačkog avijacijskog puka bivše JNA pukovnika Milenka Pavlovića

Pavlović je pre deset godina poginuo u avionu "Mig 29" iznad valjevskog kraja u neravnopravnoj borbi sa 16 aviona iz sastava NATO,
a njegova letilica se srušila u selo Beloševac kod Valjeva.
Na dan pogibije Pavlovića porodica i rodbina, ratni drugovi, građani Valjeva i Osečine će kraj spomenika hrabrom pilotu u Valjevu održati komemoraciju, a u selu Bujačić će episkop valjevski Milutin održati pomen.
U Domu kulture u Valjevu istog dana biće izveden umetnički program "Plava linija života" koju su realizovali umetnici iz Valjeva.
Istog dana popodne biće održana prigodna manifestacija i u selu Gornje Crniljevo kod Osečine, rodnom mestu pukovnika Pavlovića. Najavljeno i učešće pilota 204. Avijacijske baze iz Batajnice, koji će 4. maja u 12.04 avionima nadleteti Valjevo i Osečinu u znak sećanja na druga i komandanta, heroja Milenka Pavlovića.

NEKA MU JE VEČNA SLAVA I HVALA! ::spreman na sve::

Došlo je do velikih problema prilikom registracije novih članova, a ja sam to primetio posle dva dana. Tako da za ta dva dana imamo registrovanog samo jednog novog člana. Međutim problem je uspešno rešen pošto vidim da se ljudi i sada i dalje registruju.

Nazad
Vrh