Obaveštenja

ja se odlicno secam da je i todor bio "docekan" ali je rekao da ga banuju koliko god zele i posle bana je dosao na forum :cao:

todor je napisao(la):
eto svađao se sa moderatorima ,samo ja nisam bio pičkica da molim da ME NE BANUJU KAO TI PTICO

Todore ajde vidi samo u pravilima foruma šta stoji za flejmovanje. Mislim ekspert si za to, takvog još nisam video. Ali nema smisla da prozivaš ljude, jer nije to svrha poljoprivrednog foruma.

epa ja se nisam svadjao sa moderatorima niti mi je to bila namera samo za te poruke sto sam napisao todoru kao sto i on meni pise slicne stvari su hteli da me banuju ali sam se predomislio i necu vise tako pisati i drzacu se pravila foruma i molio bi i sve ucesnike foruma da se toga pridrzavaju :ppozdrav:

pitaj novija on je expert za te stvari ipak smo mi poljoprivrednici i ne kontamo te administratorske nazive

To je potpaljivanje u slobodnom prevodu. Nađeš nekoga ko je paljevina, pa ga onda ložiš, a on se prima na to, bar bi naš narod to tako rekao. Verujem da je svima u jasno šta u žargonu znači paljevina, loženje i da se neko prima na nešto.

Mislim to u osnovi nije loše, ono malo se zezamo, ali na forumu to vodi u offtopic i zato se ne dozvoljava.

e sada i shvacam sta je flejmovanje i ja sam bio taj primer posto sam ja bio paljevina a todor me je lozio i tako je sve krenulo i neznam kako ce se zavrsiti...ali ipak ja se s takvim stvarima ovde necu prepucavati i bicu pametniji ako nebudem o tome pisati i odgovarati na ovom forumu, i pisacu samo o POLJOPRIVREDI I MEHANIZACIJI a ne o kojekakvim glupostima koje nemaju s tim vezu i naravno ubuduce cu postovati pravila poljoinfot foruma :ppozdrav:

tamo se premešta, ako je offtopic, a ako se ostali članovi počnu nazivati govedima ili pičkicama, onda sledi lagana opomena i ako ne urodi plodom onda lagani ban. Ili ako se ne preteruje sa brojem poruka koje su offtopic (to se naziva trolovanje). Nema smisla da sedimo po čitav dan uz komp i da premeštamo poruke koje nemaju veze sa vezom. Onda je jednostavnije preseći stvar na par dana.

OPREZ sa otvaranje email-a

*Narednih dana morate paziti da ne otvarate mail zvan 'invitation',
bez obzira tko vam to salje, jer to je virus koji 'otvara'
olimpijsku baklju koja izgori hard disk na vasem kompjuteru. Ovaj
virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zato
morate ovaj mail poslati na sto vise adresa, jer bolje je
dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga.
Ako dobijete mail sa imenom ' invitation' ne otvarajte
ga nego ga odmah obrišite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u),
klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci.
Ovaj virus otkriven je juce poslepodne od MCAfee, te za taj virus još nema
odbrane.
Ovaj virus uništava sektor Zero hard diska, gdje je vitalna
informacija skrivena. Posle toga je vaš hard disk
neupotrebljiv kao i podaci na njemu.
Posaljite ovaj mail svima Vama poznatima!!!
Informaciju možete proveriti na internetu

lowlevel format izpravlja sve greske.Veci je problem kad se nasumice prepravi particiona tabela jer tada su programu za oporavak prevareni,a malo je korisnika koji na ceduljce izpise tabelu

Da banovani su na nekoliko dana, trebala bi im isteći zabrana za vikend.

Sada prilikom pisanja odgovora dodata je mogućnost da odmah lakše prebacite slike na net i da odmah dobijete kod za ubacivanje u post.

Kada kliknete na dugme koje je dole označeno na slici, izaći će vam pop up prozor, potom idete na dugme Browse i selektujete sliku na svom kompu i kliknete na upload. Potom ćete dobiti kod koji samo iskopirate u post koji pišete. Nadam se da ce vam ovo bar malo olakšati korišćenje foruma.

33277zt.jpg

Nazad
Vrh