Obaveštenja

::svaka cast:: Super odradjeno jos da resis ovo sto sam par puta pisao za listu neprocitanin poruka il nek se pojave u jednoj listi (bolje) ili u novoj listi ne ovako nasumice ulistana medji stavke 1. liste :udri: ::lose::

Tema editovana, Rodjendanske cestitke premestene u istoimenu temu!

novii je napisao(la):
Da banovani su na nekoliko dana, trebala bi im isteći zabrana za vikend.
kakav vikend kad je danas istekla a i bar sam odmorio živce od mitija i ostalih moderatora a pogotovo od ptice koji čudi me da još nije to postao kad sve zna

1z1y2xz.jpg

i ja docekao svojih 5 minuta.....

@ oldtimer
Koliko je sati bilo kada si napravio ovaj snimak, simpatičan je.

Tako sta ja nadjem uglavnom oko 5 ujutru kad sednem za komp uz jutarnju kafu, pre nego sto krenem na njivu!

Iz teme o kukuruzu u 2009. godini izvučeni su postovi o stajskom đubrivu i formirana je nova tema u delu Agrotehnika u ratarstvu - Stajsko đubrivo.

VRATIO SAM SEEEE :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: ala sam jedva izdrzao tih 10 dana banovanja a;i evo me opet pozz svima

Edited by Mityoo: Deo koji je bioOff topic premesten u temu chat!

Gledajte RTV1
_________________________________________________Post je spojen: [time]1246481588[/time]_________________________________________________
Gledajte sad RTS1

Pisi sta je bilo! Ja citam tvoj post i prebacim na RTS Ali nista ne kontam! Kad pogledah, a ti napisao poruku sat vremena ranije!

Edit by Branko: nastavak rasprave o predviđanju cene kukuruza prebačen u odgovarajuću temu.

Evo da se i malo pohvalimo, poljoprivredni forum - poljoinfo.com je prešao 50 000 hiljada postova i ima preko 2 000 registrovanih članova. :D

2nid555.jpg

Nazad
Vrh