Lazo šta ti pričaš dečko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Doci ce ne boj se, sipace zejitin.Ja sam proslog ponedeljka dobio nalog da za 8 dana platim kaznu ili da se javim u zatvor.Nista od navedenog nisam uradio i nema ih jos uvek.Mozda nemaju goriva da dolaze po mene.
Bolje bi bilo da su uveli ogranicenje rada kafana, diskoteka kao sto je bilo 80ih-90ih godina do 23-24 sata pa bi bilo manje nesreca i udesa bas me cudi da se toga niko nije setio ili to nekome ne odgovara!!!!!!!!!!!!!!!
Tacno tako i plus toga kao u Americi pice uz licnu kartu do 21 god. ni a od alkohola na javnim mestima ,restorani, kafici ,prodavnice, trafike itd.Prodavac ne sme ni da se nasali da proda alkohol maloletnom licu.
Zbog čega lupaju?Nećeš moći da voziš posle par pića a u stvari si ti supermen kome alkohol nesmeta?To se uvek bune oni koji pijuNajzesci su sa smanjenjem dozvoljene kolicine alkohola u krvi sa 0,3 na 0,2.To ce drasticno da smanji stradanje na putevima,kako ih nije sramota da vise lupaju gluposti?