peto1
Moderator
@ nebojsa
Pre podne je bilo na radiju, J......ga a i u novinama pise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tačno tako, a kada mediji javljaju nije za đžpeto1 je napisao(la):@ nebojsa
peto1 je napisao(la):@ mucobieno
Nemoj tako nisu svi na salterima neljubazni/ne Meni licno je zena izdala potvrdu kad su mi maznuli novcanik sa lovom i dokumentima sa kojom sam se mogao voziti i raditi skoro 3 meseca. Kad su me zaustavili radi kontrole ja njima pairce i sve u redu. Sve je pisalo na pairu i BLK, vazeca zozacka, Regitracija auta, zasticen 100%.
M+S znaci zimsko-letnja a ne blato-snegNorth ARMY je napisao(la):Za gume... moraju biti iste na osovinama.
Za zimu moraju letnje sa min 4mm sare a ako nemaju ta 4mm onda lance ili zimske ili ms(koje nisu univerzalne vec oznacavaju blato+sneg)
ako mislis za potpus UPRAVU si do sada su policajci samo bezveze kaznjavali da bi stavili pare u dzep!!sinec je na rts bio valda inspektor policije i rekao je ako neko pokusa da vas kazni zbog potpisa koji nije obavezan da se taj policajac odmah prijavi!! znaci potpis nije potreban!!!todor je napisao(la):sad sam čuo da nije kažnjivo i da se ne dobijaju kazneni poeni kao ni kazna od 5000din to je neko provalio