jbrtka
Član
@Atilla,ima kod nas takav kombajn,covek je takodje clan foruma...javi mi se odvescu te do njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar kombajn...Zar nije cena bila 25 000 +pdv?Sad kada malo pogledam slike,postoje velike bliskosti laverde i new holanda...90% podesavanja iz kabine su identicna,stim sto kabina(unutrasnjost) kod vas deluje kao starije izrade,iako su istog godista(90').za sta je taj monitor,zar nije sa maseya on?
@Atilla,ima kod nas takav kombajn,covek je takodje clan foruma...javi mi se odvescu te do njega.
To su ti lampice (senzori za obrtaje vratila) i normalno da sijaju na niskim obrtajima.Na radnim obrtajima se gase svi.Interesuje me na ovoj komandi dali treba da svetli sva svetla kada je uključena vršilica i motor je na leru (niskim obrtajima)
[/URL][/IMG]![]()
- - - - - - - - - -
Jel moguće da niko ne zna?
Vlada B.B Kao sto rece kolega svaka roba ima svoga kupca , a za Srbiju i nemoze veci kombajn od 3 , pa i 3.6m , ali nikako veci. Ovaj ima 1500radni sati i po svemu sudeci zadrzacemo ga za nas. Kombajn koji ima senzore i svu najnoviju tehnologiju , to mu samo pomaze da brze radi i da ne gubimo puno u vremenu oko stelovanja masine.Sa kombajnima nove generacije mozemo vise uraditi , ali i skuplja je opravka . Dok ove starije moze bilo ko da ih popravi.