New Holland

Ako bi bili ljubazni da mi to pogledate kod vas na kombajnu gosn Kish, bio bih vam zahvalan.

radi lakse manipulacije u hidro pogon i u hidrauliku sipaj isto ulje (hidrol 46) u motor 1540...Nazoves IKR oniti posalju profakturu ti uplatis i siti postom ti posalju ulje(AMBRA original NEW HOLLAND) Menja se na 300 radnih sati a nije skupo,bolo je oko 7000din kanta od 20litara...

www.dodaj.rs
[/URL] ovosi trbao da kupis...:osmeh:

Povoljni su sa filterima i uljem,samo moras prvo da uplatis pa ti tek onda salju postom,nagazili par puta nisu im ljudi placali,pa moraju ovako.

Ono prvo, a i za drugo niste napisali ništa osim proizvodjača i 15W 40.To vrlo malo govori o kom ulju se radi.

Ja sam zvao Ikr Rumenka i pričao sa serviserom on mi je to reko da to ide zato što je stariji kombajn u pitanju pa je i hidrolika stari tip još ga ja pitao dali isto ulje ide na oba mesta šta je on potvrdio da je isto ulje samo što je rezervar ulja iznutra podeljen. A za hidro pogon i naš majstor koji je popravljao Zmajeve kaže da on ne veruje da je to ulje unutra da po njemu je još ređe i da promenimo filter i kompletno ulje za hidro pogon jer je to jako osetljivo na ne adekvatno ulje.

Ako Vam je tako rekao serviser iz IKR-a onda tako postupite samo ne znam zasto se raspitujete po forumu za informacije kada posle toga proveravate kod servisera.Znaci samo slusajte savete tog servisera i Vaseg majstora i nece biti problema.

Nazad
Vrh