New Holland

zarkovmali Aj boga ti desifruj mi sta si hteo reci ?
Ja ne verujem da si ti uopste isao na casove srpskog jezika , bez ikakve uvrede.

Stvarno Dragane nije lepo od tebe da uvoziš samo ove starudije nama u srbiju.Daj nešto i novije ko ovaj na primer.:osmeh:

169882-1.jpg

KishRobert
U moje selo se kaze: ne kaci se u voz bez kartu , jer ako te kondukter uhvati ..

- - - - - - - - - -

Evo jedan od alata koji sam ja pravio . Da bi se uradio ovaj komad ovakav kakav je potrebno je 4 dana.

25oz5i1.jpg

- - - - - - - - - -

Kris80 E stvarno necu vise da uvozim ovakve stvari , ovo je zadnji put. :ppozdrav:

Dragane mozga bez ,bez uvrede rekao sam da kupujes na kilogram zardjale masine, koje cupas iz korova i trnja (primer jucerasnja tanjiraca), a to na kilogram sto sam rekao da kupujes (primer neki kombajn tezak je 6000kg *0.4 eura =2400eura) .Jel ti sada jasno, ne ide ti nesto taj srpski jezik toliko citas i pises po forumu, a ne mozes da shvatis sta sam ti bio napisao ovo bi svako shvatio osim tebe izgleda?!

ne razumem bas zasto svi napadaju Dragana,jeste da mu je pisanje polose,i procitao sam u temi da je nije bas za domacu industriju,ali koliko sam procitao po temama dosta veliki br clanova foruma je kod njega nabavilo masine.a sto se ostalog tice,kao sto kolega rece,moze on da uvozi claas megu kad ja imam para samo za onog new holanda...sta cu kad je tako,pa mi je i to dobro...

Dragane82,posto dugo zivis u Ch,Vojvodina i jeste Srbija,bezveze napadas banecurug,on je napisao u kojoj drzavi zivi,a ti delis...nevalja ti to.

Jel ima neko kombajn TC 5070? Interesuje mog kolegu, kako su se pokazali, sta imaju od opreme, koliko rasipaju..... Svaka informacija je dobrodosla.

U uputstvu sve pise...bas sam pomogao jel?u zavisnosti od kulture koja se radi vrse se podesavanja,i ako je sve ok u toku vrsidbe,nista od lampica ne svetli,ne piste sirenice i slicno...ovo navodim jer slicna konzola postoji na Laverdi koju posedujemo.

To bi trebalo da su senzori,koji mere obrtaje,ako dodje do opadanja obrtaja,on sviri.Dob,separator,secka,povratna masa....

Nazad
Vrh