New Holland

U mojoj gomili kataloga našao sam i jedan samostalan za ovaj kombajn.Jedino da mi napišete kako da Vam pošaljem.

gospodine Panonstib,da nema u toj vasoj gomili neki katalog za NH 8070?u napred fala

Juče doterali kući

IMG_0828.jpg
[/URL][/IMG]

IMG_0827.jpg
[/URL][/IMG]

IMG_0829.jpg
[/URL][/IMG]

IMG_0830.jpg
[/URL][/IMG]

IMG_0831.jpg
[/URL][/IMG]

IMG_0832.jpg
[/URL][/IMG]

IMG_0833.jpg
[/URL][/IMG]

Hvala. Kombajn je 1990god a heder je 1998god 2200radni sati motora. Plaćeno je 35.000e bilo je i jeftinijih ali su bili u dosta lošijem stanju vareni na sve strane i to ne majstorski.

Poslednja izmena:
Interesuje me od ulja koji se je preporučeno za motor ( Ford 175ks turbo) za hidroliku, za hidro pogon. Da spremim da ako bude trebalo dosipati a u motor sam mislio da zamenim pa me zato interesuje.

atila sipaj AMBRU original new holland,zoves IKR i oni ti posalju...u motor 15 40 bilo je negde oko 7000din a u hidrauliku sipaj 46 ono je bilo malo skuplje...

- - - - - - - - - -

kanta od 20lit. je toliko kostala

Nadji nekog da ti pokaze malo oko njega,kako se sta steluje,kako se namesta separator,dosta se razlikuje od ostalih.

Videću ali tu kod nas u blizini niko nema ovakav kombajn pa videću možda nađem nekog. Jeste da se dosta razlikuje od ostalih sve mu se podešava elektronski i ima gore kod ventilacije ako se ne varam najmanje 10 potenciometara za podešavanje nečega ima pored slike ali videćemo kad bude lepše vreme zakačimo heder i videćemo u svakom slučaju bi bilo bolje naći nekog da malo pojasni koji dugme za šta služi.

Ma na dugmicima ti sve nacrtano,obrtaju doba,vetar...nego kako se steluje zazor korpe,treba ulaz izlaz 10-10 za zito,kuruz ulaz 25-30 ,vetar na koliko obrtaja,separator da se ubrza i priblizi korpi za zito,u kuruzima kontra ide...itd.

Hvala. Kombajn je 1990god a heder je 1998god 2200radni sati motora. Plaćeno je 35.000e bilo je i jeftinijih ali su bili u dosta lošijem stanju vareni na sve strane i to ne majstorski.
Dobar kombajn...Zar nije cena bila 25 000 +pdv?Sad kada malo pogledam slike,postoje velike bliskosti laverde i new holanda...90% podesavanja iz kabine su identicna,stim sto kabina(unutrasnjost) kod vas deluje kao starije izrade,iako su istog godista(90').za sta je taj monitor,zar nije sa maseya on?

Nazad
Vrh