New Holland

E moj igore u mom kraju svi putevi su takvi . Onaj Dominator 76 sto ga ima moj brat je preveliki , zato ce on raditi samo kukuruz , a ovaj sto sam kacio slike bice samo za psenicu. Inace kombajn ima samo 1400radnih sati.

Prepostavio sam da je tako nesto u pitanju,samo da li postoji trziste za takve kombajne kod tebe :/ tj. da li ima ko da plati,jer takva masina i napolju mora da kosta,s obzirom na jako mali broj radnih sati.
Sem ako je prvenstvena namena sebi i za usluge onda su to super masine za tvoj kraj,a ako se jos i proda dobro i tako.

Cela Srbija vozi kombajne prosek 3m kosa. Dok Vojvodina je nesto drugo. Nekada bas smo imali musterije , a sad je stiglo vreme samo da se radi svoje , pa zato moj brat planira 20ha psenice za iducu godinu.

Nisao sam na clayson m 122 69 god,radni sati npoznati(ne radi sat),2,5m eder,motor deutz 4 cil,,.covjek kaze da nije imo nikad nikakvih kvarova(osim mjenjanja remenova i lezaja)dakle nikad nista drugo,a kod njega je jos od 97 god,.jeli to trgovacka prica ili su to stvarno toliko kvalitetni kombajni,cijena je nesto sitno preko 5000€,

Koja slika od letos,proba kombajna u jecmu,tjs grabuljanje pologa....
viod38.jpg

Tu je i ladan Lav...
2crse8j.jpg

Attila Pošalji e-mail u IKR Bábolna,i pitaj njih.Za starije kombajne postoji neki media centar za svakog proizvođača,i poručiš preko njih nov katalog.Katalog mogu da ti pošalju u Bácsbokod blizu granice imaju punkt za rezervne delove ili za NS.:ppozdrav:

Odeš na njihov sajt i svaki trgovac,svaki menadžer,svaki prodavac rezervnih delova ima svoju e-mail adresu i pošalješ poruku onom koji radi sa delovima.:ppozdrav:

Ja sam mislio možda ima neko od članova pa da se dogovorim snjim da pošaljem pare i da fotokopira ili možda ima neko da proda ili zna gde prodavaju.

Viđao sam takve kombajne u Pivnice ako se ne varam ili tu oko Pivnica u neka sela,preko kapije.E sad možda ti ljudi i imaju kataloge a nisu članovi foruma.Treba da ti neko iz tog kvarta da pita za kataloge te ljude.:ppozdrav:

Ja samo znam da ima John Deere u elektronskoj formi,a za ostale proizvođače nisam video da imaju tu opciju.Svi hoće pare za kataloge.Novi katalozi su uvek bili dodatna oprema sa kombajnom 100 evra i naviše::novac::

Možda će se neko od članova javiti. Jer sam gledao i ne mogu da nađen ni na netu u elektronskoj verziji.

Ima na ulazu iz pravca Pivnica prema Despotovu na ulazu ima silos kod njih je parkiran cinimi se dva komada probaj kontaktirati Gajicmilorada sa foruma nek se raspita

A setio sam se ima i u Kovilj jedan čovek TX 34,moram da potražim njegov broj mobilnog i da ga pitam jel ima katalog.Što sa zapada stižu polovni kombajni s njima uvek daju i kataloge vlasnici.Nego to sklone ovi naši preprodavci u mnogo slučajeva.:ppozdrav:

Mozda ima kod Bate u Kovilju,on ih vecinom uvozi.Pa nazovi IKR u Novom Sadu,pitaj sta mogu da urade,nije to tako mator kombajn.

Nazad
Vrh