nikola indjija
Član
Kakva su iskustva sa t-tape trakama?Pre neki dan sam uzeo t-tape od 125mikrona za bostan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena je bila za vecu kolicinu 4,5 din[/QUOTE]
Gde ima tako jeftino? Ja sam zvao zeleni hit kod njih su 5.5 dinara. Pod koliko podrazumevaju vecu kolicinu? Meni treba oko 7km!
Dali neko ima iskustva sa Silver Drip kpk trakama? Kako su se pokazale?
Firmu T-Tapa je kupio John Deere i nastavio kvalitetnu proizvodnju k.p.k creva. Poslednjih godina menjam staru garnituru Queen Gil creva upravo T-Tape garniturom.Pokazala su se kvalitetnim na usevima, tunelske paprike, dinje i lubenice. Lakshe se postavljaju od Quee Gil-a, jer nemaju leve i desne kapljache. Po performansama su sam vrh k.p.k creva. Shto se tiche cene, neshto su jeftinija od Queen Gil-a,a spadaju u istu klasu creva.Cena je od 5- 5,5 dinara, pa i vishe u zavisnosti od debljine i litrazhe...A shto se tiche kolichine u Zelenom Hitu, 7 km je smeshna pricha da bi ti oborili cenu. Pozdrav Jingis-e![]()
jeste dejane ali kad postavljaš traku sledeće godine muka sa postavljanjem a treće godine ne navodnjava nikako tj pola kapljača ne radi i opet problem..

Ja imam velike koturove za namotavanje i ima na njima rucka jedan mota a drugi drzi crevo i rasporedjuje na kotur
ne pametujem, samo ti kazhem da je to za njih smeshna kolichina,a i gospodin Momirovic je opasna trgovac. sve shto sam napisao za k.p.k je apsolutno tachno i iz iskustva.
- - - - - - - - - -
slazhem se. ja koristim neke trake po pet i vishe godina. samo je stvar kako se ophodish prema njima i kako ih namotash. kad bi bacao creva sa 20-30 jutara povrca svake godine, ne bi mi se ispaltilo nishta ni da sejem. svi znamo kakve su nam cene...pozdrav