Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pisao sam druze na predhodnoj strani da redove delim na pola, e sad jos nesto mogu zalivati i sa morave a mogu i sa cevke. Sta je bolje???Ako mozes najbolje bi ti bilo na pola da podelis. Jer po nekom pravilu red treba da bude 70 m, jos pogotovu sto su tvoja creva 10 lit. trebalo bi da ispostujes to, u suprotnom necea imati dobar pritisak bar je to moje misljenje.
Na koturu pise 150 mic, 10,6 lin na 1h
Ako ima 10 kapljaca na duznom metru i za jedan sat izbaci 10l na tom metru, znaci da jedan kapljac za 1h izbaci oko 1l vode bar ja tako razumem.
Izvinjavam se,crtež čega?@AVRAAM
Opet moram da skrenem paznju na to da se prvo projektuje sistem pa tek onda biraju dovodna creva i pumpe. Jel imas neki crtez?
Zanima me kako bušite rupe na alkatan crevu za startere? Ja sam probušio tačno 15mm, koliko sam izmerio da je ona gumica, ali kada pustim pod pritisak, piša oko gumice na sve strane. Imam utisak kako je rupa nekako jajasta.
Jel postoji neka posebna metoda bušenja ili nešto ne radim kako treba.
Zanima me kako bušite rupe na alkatan crevu za startere? Ja sam probušio tačno 15mm, koliko sam izmerio da je ona gumica, ali kada pustim pod pritisak, piša oko gumice na sve strane. Imam utisak kako je rupa nekako jajasta.
Jel postoji neka posebna metoda bušenja ili nešto ne radim kako treba.