slobapatrola
Član
a jel moze da tera 200m?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ih imam pa razlike neke velike nema rade lepo do nekih 80-90 met i na dalje gube dosta u kvalitetu navodnjavanja preko 100-110 net vec nije lepo zalivanje ,dobrog su kvaliteta nezapusavaju tako lako jedino ako se zaliva bas prljavom vodom al sa filterom nema problema a problem je dosta JAKA ili veca cena u odnosu na druge trake ,u visegodisnjim zasadima o.k al ako mora dase skida i opet dogodine postavlja toje robija bolja je varijanta jeftinija traka i na kraj sezone se baca ,uvek je lakse i brze postaviti novu nego se zezati sa postavljanjem i krpljenjemkakve su te trake pluvio?jel ih je neko koristio,i u cemu je razlika na druge?
pre dve gog sam koristio rodrip daju 5lit po metru prosletj ovo god sam koristio nase kupio kod volode i imao nesto iz muzlje neke taljanske al ja uvek kad planiram da koristim samo jednu god uyimam od 150mic one bez problema izdrze 1 god a nekako od svih stosam uzimo najvise sumi odgovarale Rodrip i ove nase iz beocina,samo ako uyimas one sto daju manje vode duze traje zalivanje ali je ujednacenije a ako one sto daju 7-10lit normalno zalivanje ide brze al je i veci pad pritiska ako je veca duzina a koristim trake vec 9 god i isprobo sam svasta ,a stose tice visegodisnjih zasada jagode i slicno tu obavezno od200mic,i gledam da dudu pluvio .totije neko moje misljenje o trakama e koja je njihova cena sad videcu od iduce god obicno do februara drze manju cenu a kadse priblizi sezona dizu maloskal koju mi ti onda preporucujes da zalivam 100m posto su ove jako skupe?
njihova cena je 6,5din na tu kolicinu koja mi treba
Nebojsa, kako su tebi kapaljke od 2l/m/h? Da li to postoje razlicite kapaljke za isto rastojanje?I to sa kapaljkama od 2 l/m/h na 30 cm