Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Која су црева најбоља за заливање кпк под нагибом размак капаљки 0,5м, за воће бих користио.
Sa tim cisternama(buradima) nećeš ništa uraditi ako staviš KPK.Probao sam na jednu baštu od 120-tak stabala i efekat nikakav.Potreban je određeni pritisak da bi sistem KPK normalno funkcionisao.imam 160 stabala kajsije. pola sam sadio prosle jeseni a pola pre par dana. ove godine sam zalivao koliko sam mogao i sacuvao sam 90% sadnica. medjutim nikako se nisu razvile. cvrsto sam odlucio da do sledece sezone postavim kap po kap ali nemam pojma sta, kako , koliko ,kome da se obratim za pomoc?! Sadnice su u 5 redova sadjene sa razmakom od 5 metara a razmak u redu je 4 metra. dali je moguce tu povrsinu zalivati iz bureta 2x 1000l, slobodnim padom? bunar nemam, imam kisnicu i vodu iz vodovoda! unapred zahvalan na pomoci