nikola indjija
Član
Ja sam kupio po 4,30 aqva green u Macvi a verovatno je ista cena i u fabrici Tan trade BGD.Trazis bez racuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lemi prijatelju ,nije da nešto palamudim ali nije isto postaviti kapaljke gore ili dolje.Ispravno je dolje jer u suprotnom ne može doći do slijevanja vode sa strana folije.Dokle god bude isla voda na dole nije mi bitno dali se rupe postavljaju na gore ili dole.![]()
Ja mislim da je ispravno doleLemi prijatelju ,nije da nešto palamudim ali nije isto postaviti kapaljke gore ili dolje.Ispravno je dolje jer u suprotnom ne može doći do slijevanja vode sa strana folije.
Pumpu na struju ili na benzin? Ako je benzinska u pitanju onda za takve potrebe ti je dovoljna i Villager WP-35. Kosta oko 150e.![]()
Избушио сам са фи 17 мм, толико ми је била она гумица са славине што улази у окитен. После пуштања кпк у систем, вода је капљала и цурела.Ja busim sa svrdlom na aku busilici precnika 15mm.