nikola indjija
Član
Ja sam kupio po 4,30 aqva green u Macvi a verovatno je ista cena i u fabrici Tan trade BGD.Trazis bez racuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lemi prijatelju ,nije da nešto palamudim ali nije isto postaviti kapaljke gore ili dolje.Ispravno je dolje jer u suprotnom ne može doći do slijevanja vode sa strana folije.Dokle god bude isla voda na dole nije mi bitno dali se rupe postavljaju na gore ili dole.
Ja mislim da je ispravno doleLemi prijatelju ,nije da nešto palamudim ali nije isto postaviti kapaljke gore ili dolje.Ispravno je dolje jer u suprotnom ne može doći do slijevanja vode sa strana folije.
Pumpu na struju ili na benzin? Ako je benzinska u pitanju onda za takve potrebe ti je dovoljna i Villager WP-35. Kosta oko 150e.
Избушио сам са фи 17 мм, толико ми је била она гумица са славине што улази у окитен. После пуштања кпк у систем, вода је капљала и цурела. Данас сам се изнервирао и купио силикон лепак за пластику и залепио (задихтовао). Капље још помало, али добро је како је било јуче.Ja busim sa svrdlom na aku busilici precnika 15mm.