floyd
Član
Jel ima neka od ovih povoljnijih navigacija da može da se nadogradi na fabričku pripremu za autopilot?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na brzom odgovoru. To su oni kineski Autopiloti? Lepo izgledaju i u odnosu na Trimble su baš povoljni, samo me brine kakvu podršku imaju. Šta ću ako se pokvari, nešto ne budem znao da uradim ko će mi pokazati? Ima li ko iskustvo sa njima?Na sajmu ljudi iz Subotice što prodaju navigacije. Trenutna cena 5600€+pdv
Može da se ubacivaju parcele.
Pretplata godišnjeg signala 100€.
Svaka čast, koju ugradjujete?Mi smo ugradili i takodje ugradjujemo svima koji žele...
Vidi ovako. I ja sam u potrazi lagano sa drugarima (uzeli bi više komada) . Pa i mene buni. Iskreno rečno. Pričali smo malo i svodi se na dva pravca.Hvala na brzom odgovoru. To su oni kineski Autopiloti? Lepo izgledaju i u odnosu na Trimble su baš povoljni, samo me brine kakvu podršku imaju. Šta ću ako se pokvari, nešto ne budem znao da uradim ko će mi pokazati? Ima li ko iskustvo sa njima?
Slažem se sa tobom Trimble je najozbiljnija opcija, ali takva je i cena, teško da mogu ostvariti 50%, a 90% samo u drugom životuVidi ovako. I ja sam u potrazi lagano sa drugarima (uzeli bi više komada) . Pa i mene buni. Iskreno rečno. Pričali smo malo i svodi se na dva pravca.
Realno gledano kineske navigacije bar ugrađuje neka NN "firma" ne bitno koja i koji tip navigacije. To je sada postalo da kažemo "apsolutni hit" i verovatno će to raditi i dalje, jer im je to sigurna i laka lova. Tako da postoji kakva takva sigurnost. A opet je pitanje koliki će vek trajanja biti toga i da li će biti delova ako šta zatreba nekada(ameterski rečeno)....
Neko ko radi navigacije iz kućne varijante. I sutra kaže jednostavno neću više to da radim. Menjam profesiju. Ili ne daj Bože da umre. Aj ćao zdravo. Nema više ništa. Ako ćemo tako.
Susreo sam se sa navigaciom što rade ljudi profesionalci kućna varijanta auto pilota. Ubacuju parcele 1tačka košta 30dinara. Ali mi se ne sviđa to što stavljaju lap top u traktor.
Možda je ipak Trimblle najbezbolnija opcija koja će sigurno trajati. Naravno ko može da prođe na povraćaj bar na 50% ili na mlade 90%.
Vidi ovako. I ja sam u potrazi lagano sa drugarima (uzeli bi više komada) . Pa i mene buni. Iskreno rečno. Pričali smo malo i svodi se na dva pravca.
Realno gledano kineske navigacije bar ugrađuje neka NN "firma" ne bitno koja i koji tip navigacije. To je sada postalo da kažemo "apsolutni hit" i verovatno će to raditi i dalje, jer im je to sigurna i laka lova. Tako da postoji kakva takva sigurnost. A opet je pitanje koliki će vek trajanja biti toga i da li će biti delova ako šta zatreba nekada(ameterski rečeno)....
Neko ko radi navigacije iz kućne varijante. I sutra kaže jednostavno neću više to da radim. Menjam profesiju. Ili ne daj Bože da umre. Aj ćao zdravo. Nema više ništa. Ako ćemo tako.
Susreo sam se sa navigaciom što rade ljudi profesionalci kućna varijanta auto pilota. Ubacuju parcele 1tačka košta 30dinara. Ali mi se ne sviđa to što stavljaju lap top u traktor.
Možda je ipak Trimblle najbezbolnija opcija koja će sigurno trajati. Naravno ko može da prođe na povraćaj bar na 50% ili na mlade
AgOpen uglavnom...Svaka čast, koju ugradjujete?
Znam da bi bilo lepo, ako ne spada u reklamiranje ako spada onda bolje u privatnoj poruci, inače ništa ne krijemoBilo bi lepo kada bi nam izneo Vašu ponudu ovde ako može.
Ja sam sa chc zadovoljan. Odradio setvu bez greške i svaki put kad sam zvao se čovek javi na telefon i čak traži da se čujete preko vibera da on vidi šta se dešava i da reši problem ako postoji. Drugar ima fj i koliko vidim na terenu jedna njiva posejana sa navigacijom a jedna prošarana....
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Hvala ti na odgovoru. To je odlično, ako hoće da ti pomognu. Da li dolaze prvi put pre setve da ti postave sejalicu u centar, zbog uklapanja ili si to sam radio? Čiji signal koriste? Koliko izađe godišne? Da li je bilo problema sa signalom tokom sezone setve?Ja sam sa chc zadovoljan. Odradio setvu bez greške i svaki put kad sam zvao se čovek javi na telefon i čak traži da se čujete preko vibera da on vidi šta se dešava i da reši problem ako postoji. Drugar ima fj i koliko vidim na terenu jedna njiva posejana sa navigacijom a jedna prošarana....
kao u Maratoncima: "Prvo vi spalite nekog drugog da vidimo kako radi, neću da se učite na mome dedici"Ja nisam sejao sa pilotom prodali smo i tog iz našeg traktora spremamo sad drugi za nas... inače prošli smo pored te njive što je taj čovek sejao i sve je extra a slao mi je snimke iz prskanja žita...
Lep je snimak, znači ide tablet sa ovim zupčanicima na volanu. Imaš li neke slike urađenog Autopilota sa opremom da vidim kako izgleda, to nije reklamiranje, da vidim kako oprema izgleda. Da li ide novi tablet? Hoće li tablet da se pregreje od Sunca pa da procesor uspori?Ima naš kanal na YT zove se MGNSS navigacije...nema nešto posebno snimaka za ovu poslednju nas je zezao vetar pa nismo dizali Drina kaže onaj čovek ako ga odnese u susedno selo, ti ništa ne vraćaju
Ok. HvalaVrati samo par postova nazad imaš sve objašnjeno da se ne ponavljam...
Ne umem još ovde da postavim slike javi se na Viber na 0621925237Lep je snimak, znači ide tablet sa ovim zupčanicima na volanu. Imaš li neke slike urađenog Autopilota sa opremom da vidim kako izgleda, to nije reklamiranje, da vidim kako oprema izgleda. Da li ide novi tablet? Hoće li tablet da se pregreje od Sunca pa da procesor uspori?