Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тако и ја радим; поред комшије 2 прохода (8 бразди) да бих имао куда да терам кад прскам (прскалица хвата 12 бразди) а средина како изађе (на више места имам њиве које иду у клин).Ja okružim njivu pa posle u sredini rešavam kako mora.Svejedno ne špartam pa se ne jedim oko prskanja.
Сетим се тебе како си говорио за правац (први проход без укључене турбине а онда по истом трагу и исправљати) али тек кад све завршим.Obicno sjebem pravac na prolaznoj njivi a neku koja nije udarna opicim kao iz puske...
https://postimg.cc/64twX55x]E slikaću I moje umetničko delo, kad budem išao u obilazak... Mene nije sramota.. Ko vo kad piša... A jbg, pun atar bio taj dan pa sam zverao svud okolo samo ne u markir...
Koliko je realno da padne cena sada kada sve ide goreIce to jos dole...
Mi smo ugradili i takodje ugradjujemo svima koji žele...Pozdrav dobri ljudi,
U poslednje vreme sa dosta strana sam čuo da postoje jeftini autopiloti. Da li je neko od vas ugradio Agopengps ili Careu? Kakva su iskustva? Može li neka preporuka... I ja sam zainteresovan da na "rogove moga jelena" okačim gps antenu