glavas
Član
Zanima me da li neko ima navigaciju,ili je imao priliku da je vidi.Vasi utisci!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mims je napisao(la):Pa ovde i nije reč o dolasku na njivu nego o uklapanju prohoda, urađenoj površini, brzini kretanja učinku itd. Sve zavisi od modela.
case ih je napisao(la):Glavno pitanje:
Koliko to kosta?![]()
ovo bi i mene zanimalo najviseglavas je napisao(la):Ja sam mislio na poklapanje prohoda prilikom prskanja i bacanja djubriva,a ne da mi traktor ili kombajn sami rade a ja da sedim skrstenih ruku![]()
ko je rekao da ce sami da rade?glavas je napisao(la):Ja sam mislio na poklapanje prohoda prilikom prskanja i bacanja djubriva,a ne da mi traktor ili kombajn sami rade a ja da sedim skrstenih ruku![]()
mislim da mora biti i manje da bih si ju priustili ali i 1000 eura nije toliko strasno pogotovo ako donosi ustedu i naravno olaksava sami posao, znaci nema vise markiranata i koracanja na uvratina....... kod nas kako su poceli uskladzivanje zakona za ulazak u evropsku uniju biti ce i prije tko od nas relativno mali uspije prezivjeti financiski do ulaska u uniju, jer kako su nas krenuli derati necemo imati niti za osnovno a kamoli navigaciju, heh nadam se da grijesim.....IPON je napisao(la):Isplativo u svakom slucaju, i za male i za veće posede (velikim će se isplatiti u prvoj godini a malim za 2-3)... to će biti standardna oprema za godinu-dve-tri... bar ti osnovni modeli koji su za sad još uvek![]()
![]()
sto novaca
Čim padne cena na 1000e kupujem![]()