Goran Bačkonja
Član
Nisam to mislio nema vezeČemu to? Misliš da ga koristiš kao tablet dok ne radi na traktoru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam to mislio nema vezeČemu to? Misliš da ga koristiš kao tablet dok ne radi na traktoru?
Koja je cena kod vas?Mufte signal?Mi sad stavljamo na jedan traktor pa ćemo da vidimo šta ćemo sve za drugi kod istog vlasnika, mada mi radimo one AgOpen sa zubčanikom na volanu pa će se samo motor skidati a za ostalo ćemo još odlučiti...
Pravili smo čoveku njegovu baznu stanicu...Koja je cena kod vas?Mufte signal?
Razumeo sam da pravite navigacije koje imaju motor sa zubcanikom i rade na Agopen-u?Pravili smo čoveku njegovu baznu stanicu...
Da da, baš takoRazumeo sam da pravite navigacije koje imaju motor sa zubcanikom i rade na Agopen-u?
AgOpen je jedna od ozbiljnih platformi može samo navigacija bez pilota, može da pilotom, može da i bez bazne stanice, za ostalo verovatno na drugi način komunikacije, da ne kršimo pravila foruma pa da ne popušim banA koliko to košta,ako nije tajna?
Jel u cenu spada i ta bazna stanica?
Jel mogu da se ubacuju koordinate medja i slično?
Bazna je oko 500€ može više traktora da služi, baca 25 km u krug, u praksi i više, pilot je od 3000€Mislim da nece biti ban jer sigurno ima nas dosta zainteresovanih, a nisi ti uleteo pa se hvalis vec odgovaras na pitanje. I mene interesuje cena sa baznom i auto pilotom kao i dali bazna moze na vise korisnika, sto verujem da moze.
Za sada je tako, imamo nekoliko garnitura komponenti a posle šta bude, ako uopšte i bude...jbg nemačka autoindustrija stoji a ne nas dvojicaSpram drugih dosta povoljnije.
Nema sta da se crni,to samo raonicne sejalice tako riju tj mesaju zemlju,pola vlage se izgubi zbog toga, plus ako je lepljiva zemlja i malo losi skidaci na nagaznim tockovima,da vidis kako blokiraju.Diskosna sejalicu tu prodje i ne primetis skoro ni v od vlage,vlazna zemlja ostane dole,suvo gore,kako i treba biti,jedino markir bi se video,plus sto diskosna bolje sabije seme od gore,manje se gubi vlaga.Matiću ala se ova zemlja crni, em kvalitetna em ima dosta vlage.