Nije ni ta.Ovo je novo na tržištu, nisu se još pročuli ali polako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да није можда из Александрова/Ливада или околине?Nije ni ta.Ovo je novo na tržištu, nisu se još pročuli ali polako.
Da imam ozbiljne površine bih sigurno!Nije, proizvodnja N.S a testiranje na poligonu u Surduku.
@Gogi023 Najbolje se otvori za Trimble, ove ostale ne valjaju ništa.
Radi se o momku koji je napravio DIY navigaciju, mi ga poznajemo, kad on bude rekao da se o njemu glavom i bradom priča, lako ćemo obelodaniti. Mogu samo da vam kažem da mi je za pola sata dopisivanja puno pomogao i uz neke zajedničke ideje lagano ubacujem kod kuće AB linije od njive, AB linije uvratina i ceo objekat sa faktičkim stanjem njive na terenu koje je mnogo važnije za radove od katastarskog stanja koje možeš ispraviti samo u oranju i to kad zadnji oreš. Uglavnom ako je neko zainteresovan, može dobiti kontakt telefon a što se mene tiče otkrio sam više o ovoj navigaciji nego što proizvođači znaju da navigacija možeKoji onaj?
Kakva su iskustva sa chcnav?
Unos kojih podataka? Ako se misli na katastarski unos, to me ne zanima, to je glupost. Ko želi unos imaju podršku.Faktičko stanje ne unosi niko, sam moram.Nisam do sad ni čuo da postoji motor, ovo je Armatrac, nije tu tišina kao u Pumi pa da čujem komarca...Unos podataka njiva uvek radiš sam ili zastupnik ima podršku?
Kako ti se čini motor na volanu, jel glasan. Verovatno ima podešavanje intenziteta rada...?