Navigacija u poljoprivredi

Meni trenutno navigacija sluzi za bacanje djubriva i prskanja,i to iskljucivo da se ne bi dupliralo ili promasivalo,i korisno je sto izmeri svaku parcelu,pa znam koliko mi je komsija zakinuo od parcele.

Misliš da je dovoljno u ovom formatu da je prebacim preko USB-a u navigaciju?

Da dovoljno je kml ekstenzija , kako je na videu.
Da bi video parcelu u agopngps ucitanu iz kml fajla moras biti na njivi i to na toj njivi ili relativno blizu njive , i sa ukljucenom antenom. A kad je na simulaciji onda su kordinate u Kanadi pa takodje ne radi, ucita on njivu ali kako je na drugom kraju planete tesko moze da se vidi na ekranu:).
Ako je navigacija kod kuce , iscrtati na google earth parcelu oko kuce , i ubaciti u navigaciju, ukljuciti antenu i treba da se vide konture njive napravljene u google earth sa kml ekstenzijom.

Dve parcele koje sam do sad ubacio su u shp, dbf i shx formatu fajla...
Mozes i šejp fajlove napraviti preko QGis programa na računaru. Mislim da imam negde sačuvan video koji sam snimao kako se pravi šejp fajl, i slao titanu. Ako ne uspeš kml pusti mi mail adresu da ti pošaljem video

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Bio kod mene danas i 99% smo napravili dogovor. Inače, mala ispravka, ipak i kod njega još uvek ne rade parcele ali biće uskoro...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ugradjena jedna kineska navigacija u selu i ne rade ubacene parcele. Ustvari AB linije od svih parcela stavi na jedno mesto i ne zna se koja je AB linija od koje parcele. Ne moze se izabrati parcela pa da prikaze AB linije samo od te parcele.

Moze se koristiti ali se moraju "rucno" praviti" AB linije.

Softverski problem koji rešavaju. Posle se odradi samo update...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Chc je ozb dugogodisnja firma, uz South vodeća na azijskom trzistu, kvalitetnu elektroniku imaju, bar sto se tice antena, softvere ne znam, radi ih neko drugi sigurno.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh