Misliš da je dovoljno u ovom formatu da je prebacim preko USB-a u navigaciju?Testiraj kml na geosrbiji, ako ispravno pokaze na mapi onda je ok. Ima opcija ucitavanja kml formata
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliš da je dovoljno u ovom formatu da je prebacim preko USB-a u navigaciju?Testiraj kml na geosrbiji, ako ispravno pokaze na mapi onda je ok. Ima opcija ucitavanja kml formata
Misliš da je dovoljno u ovom formatu da je prebacim preko USB-a u navigaciju?
Mozes i šejp fajlove napraviti preko QGis programa na računaru. Mislim da imam negde sačuvan video koji sam snimao kako se pravi šejp fajl, i slao titanu. Ako ne uspeš kml pusti mi mail adresu da ti pošaljem videoDve parcele koje sam do sad ubacio su u shp, dbf i shx formatu fajla...
Hvala unapred...Mozes i šejp fajlove napraviti preko QGis programa na računaru. Mislim da imam negde sačuvan video koji sam snimao kako se pravi šejp fajl, i slao titanu. Ako ne uspeš kml pusti mi mail adresu da ti pošaljem video
Mozes mi u pp objasniti jednostavnim jezikom koliko je funkcionalna ova navigacija samo osnovne potrebecuo sam se danas sa covekom koji ugradjuje kepler navigacije ima i samo ekran bez auto pilota cena je 1300+pdv
Pitacu.Cici ne znaš možda koja je FJ ili CHNC?
Ma ja to nako brzinski samo da bi razlikovali,koliko kontam ima tu puno nedorečenosti kod ubacivanja parcela ,ko može ko ne.....Nije chnc nego chcnav
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока