Navigacija u poljoprivredi

Ja sam postavljao par stranica nazad kako je jedan forumas napravio navigaciju za par stotina eura ali svima mrsko da premotaju koju stranu unazad.

Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk

Nemojte žuriti,danas me zovu iz neke firme koja nudi od ovih ne brendiranih navigacija i kažu da požurim zato što skače cena 15%,.Samo sam im rekao, ne brinite,napravićemo sami.

Mora imati i float rezim rada, to je tih 25cm, stim sto float nije stabilan, u trenutku moze da bude 25cm pa da skoci na 75cm
8914a9b6ada3a4daa7b1d361b14f0297.jpg

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

@MOMOSARIC
Evo momo jednog lepog programcica za android, koristice ti, nabaci neku antenicu bolju na blutut ili usb i vozi. Imas i opciju ubacivanja granice. Zove se Field navigator, nisam ga isprobao jos detalno ali deluje da radi.
f4d8092afd2db79e348cf23f8b13d333.jpg
5d178ffb5b4d27c84844de5ec51aa48e.jpg

@FIlip DF
Mislim da Agribus navi nema opciju ubacivanja granice parcele vec samo ab linije, krenes traktorom od tacke A do tacke B. Neznam za Farmnavigator.

Pokusajte sto jednostavnije da nam objasnite ima nas i starijih i manje vicnih stranim izrazima.Sta je potrebno za jedan komplet navigacije tacnosti 25cm a sta za tacnost od 2cm ako moze i orijentacione cene.Hvala
Jako je jednostavno. Za tačnost od 25 cm ti treba između 7 i 13 zelenih neprijateljskih novčanica a za 2 cm ti treba minimum 30 a ide i do 170 zelenih novčanica...

Najjevtinija varijanta je kupiti najmanje dualband antenu (sto u prevodu znaci da podrzava GPS i Glonass satelite), ako aplikaciju instalirate na telefon onda sa blututom, ako na android tablet onda na usb kabl. I to je to. Ako stignem preko praznika napravicu vam spisak solidnih antena za male novce koje će raditi posao korektno.

A koliko para Radoslave za +- 1metar?
Ako mi ne odgovara početak njive, ja pomerim drveni kočić ili onu ciglu iz međe za 1 metar i bude taman.;)

Nazad
Vrh