Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja ima sa greškom od 20cm?Za 20cm ima, evo uskoro ce crni petak pa moze da se naruci jos jeftinije. Pisalo se vec...
Kako nije komplikovano, treba mesec dana da izučavam. Ajde pomozi.Nije toliko komplikovano kao što izgleda.
Nema za mene zimskog odmora pa ni čiranja. Ja sam svoj posao uredio 24/7/365 dana bolovanje nema. Zato i kažem da ništa ne razumem, razumem ja al treba vreme da se savlada, a ja ga nemam. Rađe bi platio.Sta je mesec dana ....ima vremena sad preko zime.To ti ne moze niko objasniti ovako preko poruka,trajalo bi kao mali roman i ti bi opet na kraju imao dosta dodatnih pitanja.Ako si sa engleskim na ti ,mozes sve nauciti sa stranih foruma,ovde ih je vec neko delio,tj postavljao linkove diskusija na ovoj temi.
Kad radiš sa životinjama nema odmora, sam dok se radi na polju nešto oko stoke trpi...Jovo, a slava, preslava, crveno i crno slovo...?
Mislis na FJ Dynamics?Ima li neko onu kinesku navigaciju sa volanom?
Kako ste rešili WAS na točku?To drugar kupio, 11 motora 10 ublox modula itd itd.
Hoce da radi za prodaju, trenutno prepravljaju agopengps.
Antena standardna ublox (sto se dobije sa modulom), radi perfektno.
Narucili smo jedan tablet, govorili kinezima sta da ubace, koje konektore itd.Sad smo ga nagurali na 500e.Cekamo uzorak da stigne za testiranje.
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Da nemaš link slučajno?Ima jedan na forumu da je stavio, ali mora prepravka mehanicka , metalna prerada motora sredine , elektricno se ne dira nista osim nesto doda za kontrolu, ima na forumu jedan radio i slikao sta se radi.
Kako ste rešili WAS na točku?
@daner Vidim na prethodnim stranicama kupujete delove za siru prodaju rtk navigacija,jel ste prodali neku za sad,kako radi ?.
Vidim sad po oglasima ima rtk za 5.5-6k eura,nzm jel ima neko na forumu takve i kakva su iskustva ?.