Navigacija u poljoprivredi

Sta je mesec dana ....ima vremena sad preko zime.To ti ne moze niko objasniti ovako preko poruka,trajalo bi kao mali roman i ti bi opet na kraju imao dosta dodatnih pitanja.Ako si sa engleskim na ti ,mozes sve nauciti sa stranih foruma,ovde ih je vec neko delio,tj postavljao linkove diskusija na ovoj temi.

Sta je mesec dana ....ima vremena sad preko zime.To ti ne moze niko objasniti ovako preko poruka,trajalo bi kao mali roman i ti bi opet na kraju imao dosta dodatnih pitanja.Ako si sa engleskim na ti ,mozes sve nauciti sa stranih foruma,ovde ih je vec neko delio,tj postavljao linkove diskusija na ovoj temi.
Nema za mene zimskog odmora pa ni čiranja. Ja sam svoj posao uredio 24/7/365 dana bolovanje nema. Zato i kažem da ništa ne razumem, razumem ja al treba vreme da se savlada, a ja ga nemam. Rađe bi platio.

Sent from my SM-A415F using Tapatalk

poydrav drugari.da li ova antena moza da poboljsa signal,koristio bi tablet i onu aplikaciju navigator polja
$_57.JPG

jbg...ja sam probao samo na telefon bez antene,prskao sam psenicu prskalica 15m ja sam upisao 14.5m i nisam nigde promasio.pa sam pomislio da ubacim antenu da to bude neka malo bolja preciznost

Evo jeftinog resenja.

To drugar kupio, 11 motora 10 ublox modula itd itd.
Hoce da radi za prodaju, trenutno prepravljaju agopengps.

Antena standardna ublox (sto se dobije sa modulom), radi perfektno.
Narucili smo jedan tablet, govorili kinezima sta da ubace, koje konektore itd.Sad smo ga nagurali na 500e.Cekamo uzorak da stigne za testiranje.
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Kako ste rešili WAS na točku?

@daner Vidim na prethodnim stranicama kupujete delove za siru prodaju rtk navigacija,jel ste prodali neku za sad,kako radi ?.
Vidim sad po oglasima ima rtk za 5.5-6k eura,nzm jel ima neko na forumu takve i kakva su iskustva ?.

Ima jos malo posla oko finog podesavanja i bice spremno za prodaju za 3-4 meseca.Prvo da detaljno istestiramo.
Vrlo verovatno da cemo i bazne stanice postavljati po vojvodini ali otom potom.
@daner Vidim na prethodnim stranicama kupujete delove za siru prodaju rtk navigacija,jel ste prodali neku za sad,kako radi ?.
Vidim sad po oglasima ima rtk za 5.5-6k eura,nzm jel ima neko na forumu takve i kakva su iskustva ?.

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Nazad
Vrh