Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bila bi ista cena, samo bi pitali na koga će ići saobraćajna...Razmišljam se nešto, kako bi reagovali u AP ili nekoj sličnoj firmi koja prodaje traktore, kada bi posle iskazane cena ja priupitao: a koliko bi bila cena ako još trojica iz mog sela hoće da kupe isti taj traktor?
Koliko bi bila onda okvirno bila cena sa preciznoscu 20 30 cm?Pa nije 2000e navigacija
Modul sa antenom je 250e
Vise njih kad bi uzelo drugi modul da bude baza podele cenu.
I da pravim bez autopillta sa tacnoscu sa 1cm nece preko 500e izaci i manje ako nas vise uzme modul za bazu.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Imas drift ili klizanje , ja nisam njerio ali to se vidi kad recimo udjes u softver Ublox i drzis antenu fiksno i postavis graficku postavku da vidis ekren kao metu sa krugovima , tocka je pozicija antene i antenu namjestis fiksno na zemlji , a vidis tocka polako , jako polako ide po ekranu , odnosno po toj meti, ne skace vec ostavlja krivudavu liniju , to ide vrlo polako.Nisi probao samo sa jednom jednim f9p modulom bez rtk korekcije da vidis koja je preciznost?
Kupio bih jednu za pocetak da se igram i malo prostudiram koliko videh oko 250eur je sa antenom i ploca c099
I jos nesto me zanima, dali bi nas vise mogli da koristimo istu rtk bazu?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Koliko su ti troškovi transporta, poreza i carine?Ja sam ovaj narucio, stigao je za manje od 48 sati. Imam tablet sa win10, povezao i sve je odmah radilo. Tek sam posle radio one konfiguracije. Ne znam je l bolje ili je isto...
![]()
simpleRTK2B - Basic Starter Kit
The Starter Kit allows simple and fast evaluation of Dual Band GNSS (GPS/Galileo/Glonass/Beidou) RTK technology, based on u-blox ZED-F9P module.www.ardusimple.com