Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to neki drhtaj u tvom glasu? Ovo je tema o navigaciji, niko nije rekao da se mora pisati samo o niskobudžetnoj navigaciji, razmišljam naglas a ti si već počeo da peniš i ljubomorišeš...Takođe sam za jeftinu sklepotinu jer nemam para ali ako mi je ušteda 1000 evra ne bih da se zezam sa tim, imam obaveza i preko glave...MI ovde pričamo o niskobužetnim navigacujama.Radoslave,kupi TRIMBLE.
Jeste,ali sam pokušao da skupim na mestu kolegama koje nisu baš vične računaru.Rekli su mi da ne mogu da se snađu.[mention]emigrant [/mention] Zar to sve vec nije u Cerea setu, sto je nabrojano?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni glas ne drhti,nemam tih problema.Samo sam hteo da kažem da ne moraš pratiti temu o ovoj navigaciji,imaš neke druge koje su dokazane.Jel to neki drhtaj u tvom glasu? Ovo je tema o navigaciji, niko nije rekao da se mora pisati samo o niskobudžetnoj navigaciji, razmišljam naglas a ti si već počeo da peniš i ljubomorišeš...Takođe sam za jeftinu sklepotinu jer nemam para ali ako mi je ušteda 1000 evra ne bih da se zezam sa tim, imam obaveza i preko glave...
Hahaha, pa šta sve neću čuti...Besplatni saveti su na redu...Gde je tema o dokazanim navigacijama?Meni glas ne drhti,nemam tih problema.Samo sam hteo da kažem da ne moraš pratiti temu o ovoj navigaciji,imaš neke druge koje su dokazane.
Nisam gledao ni jedan klip o navigaciji sem postavljene u ovoj temi. Imaš tri promašaja, Sns, Trimble i ovo zadnje iako ne razumem šta je tu smešno?Verovatno na YT,al ti to već znaš.
Jesam ja tebe nečim lično uvredio, ponašaš se kao ostavljena mlada, 10 komentara uzastopno pokušavaš da me uvrediš ili odhebeš? Stvarno ne razumem šta pokušavaš, smetaju ti moji komentari, pokušavaš da svedeš temu na jednoumlje?Opušteno Radoslave ,imaš te navigacije za koje možeš dobiti povrat,Pusti nas da se mučimo sa ovima u samogradnji.