Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da se šališ.Cfx 750 ni otključan ni zaključan nemože na 2,5 cm.Autopilot je na 2,5 cm. tačnosti.![]()
Isti slučaj! Za prvi prohod pošaljem nekog na drugi kraj njive da izigrava markir i to mi bude najpraviji prohod. Posle uprskam baš dobro...
Druže nema od tog ništa.2,5 cm nema bez Autopilota i bez 600 din. mesečne pretplate,a ti stavi televizor koji oćeš u kabinu.Cfx 750 ima opseg preciznosti od 2,5cm ako si pretplacen, tj koristis RTK signal za preciznost, i prve godine je besplatan ako se kupi u Livoni.
Cfx 750 je navigator, na koji je moguća nadogradnje na Autopilot, kao i na navigator TMX 2050, stim da on ima više mogućnosti.
Autopilot kosta oko 15ak hiljada evra, ali to je nadogradnje za automatsko upravljanje, koja opet može ići i na cfx 750. EZ pilot je oko 8 000e.
Opet da ponovim, sam uređaj ima mogućnost preciznosti od 2,5cm, a Autopilot je tu samo da sam održava pravac.
TMX 2050, ima više mogućnosti, tako da može i sam okretati traktor na uvratunama, tj obeleženim kraju/početku parcele. Ima Isobus prikljucak, itd...
Znaci nisam jedini , probacu sa savetom koji su mi dale kolege, sledece setve malopa javljam rezultate.
Danas zvao Livonu cfx 750 lajt 1800e plus pdv godinu dana slobodan signal za preciznist 2.5cm ...