Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da se šališ.Cfx 750 ni otključan ni zaključan nemože na 2,5 cm.Autopilot je na 2,5 cm. tačnosti.
Isti slučaj! Za prvi prohod pošaljem nekog na drugi kraj njive da izigrava markir i to mi bude najpraviji prohod. Posle uprskam baš dobro...
Druže nema od tog ništa.2,5 cm nema bez Autopilota i bez 600 din. mesečne pretplate,a ti stavi televizor koji oćeš u kabinu.Cfx 750 ima opseg preciznosti od 2,5cm ako si pretplacen, tj koristis RTK signal za preciznost, i prve godine je besplatan ako se kupi u Livoni.
Cfx 750 je navigator, na koji je moguća nadogradnje na Autopilot, kao i na navigator TMX 2050, stim da on ima više mogućnosti.
Autopilot kosta oko 15ak hiljada evra, ali to je nadogradnje za automatsko upravljanje, koja opet može ići i na cfx 750. EZ pilot je oko 8 000e.
Opet da ponovim, sam uređaj ima mogućnost preciznosti od 2,5cm, a Autopilot je tu samo da sam održava pravac.
TMX 2050, ima više mogućnosti, tako da može i sam okretati traktor na uvratunama, tj obeleženim kraju/početku parcele. Ima Isobus prikljucak, itd...
Znaci nisam jedini , probacu sa savetom koji su mi dale kolege, sledece setve malo pa javljam rezultate.
Danas zvao Livonu cfx 750 lajt 1800e plus pdv godinu dana slobodan signal za preciznist 2.5cm ...