Navigacija u poljoprivredi

Ma i ja kad pročitam svoje postove, vidim da se mogu shvatiti kao da pametujem a ustvari i ja samo želim da pomognem čoveku... Čisto da ne gubi vreme jer ideja je ok (sklonio je senzor pod haubu) ali pogon (sajla) nije.
@dukej sve ok! (y)

Da li bi ovaj paket bio dovoljan za traktorsku navigaciju?
Hot spot nije resenje, samo kartica post pejd.
Iskreno 1GB ode brzo (A 64/32 Kbps je dosta sporo) pa zato gledajte Omorika M

Jedini uslov da kupite Tarifu Sokolić je da kupite detetu Satić Smartić pa tek onda možete da uzmete Sokolić.
U zadnje vreme deca najviše gledaju ova dva modela Smart satića

Poslednja izmena:
Treba mi par komada, pa gledam sta je bas najpovoljnije.
Omorika M je sigurno dovoljna + sto ima net boost da se u pogranicnom delu dokupi internet na jedan dan za 150-200din.

Jesi pogledao šta Globaltel nudi? Ne mora preko ugovora da ide, a imaju solidne pakete. Koriste MTS infrastrukturu

Ja sam karticu za internet izvadio,trebao sam mesečno da plaćam oko 800 din.Sad delim internet sa telefona,jer u paketu toliko interneta imam da ne mogu potrošiti.Sve radi perfektno.

Za 7 inca ekran oko 1600E komad , ovdje ne dobijas RTK , sam moras da imas , o 3,5 inca ekranu ne bi komentarisao a i o 7 inca , ispod 10 inca ekran se ne vrijedi zamajavati.
Ovdje nemas postarinu i carinu koju ce ti sastavit , postarina moze biti astronomska.

Ja kad ga provucem kroz kupi prikaze mi popust i cijenu od 1280E , postarina placena , ali to je bez carine , ali ja bez pravih 10 inca ekran ne bih uzimao ni pijan, ako imas 20 godina i perfektni vid onda mozda mozes nesto da vidis na 7 inca , inace neki mobilteli imaju takav ekran :)

Pošto ja imam problem da nadjem.
Dajte neki tablet ili auto multimediju, android, da ima mogućnost priključivanja eksterne antene (usb) i da zadrži mogućnost punjenja...

Pošto ja imam problem da nadjem.
Dajte neki tablet ili auto multimediju, android, da ima mogućnost priključivanja eksterne antene (usb) i da zadrži mogućnost punjenja...
Utopija, takav sa android 13 unutra , rugged tablet sa jednim ucb c i jednim konektorom za punjenje , ne pise ali pretpostavimo 19V i sta bi radio sa njim , imas ih na aliexpresu za oko 300E.

Ispravka nema DC konekor za punjenje samo USB C , jedino kineski tableti za windows imaju DC konektor od 12V za punjenje baterija i USB,HDMI,RJ11 i ostalo , to ne postoji kod androida a i cemu bi sluzilo.

Nazad
Vrh