Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene na claas celtisu zadnje gume 16.9-34 i radim sve poslove sa njim(auto pilot) Od spoljašnje strane gume do reda ima 5 cm,bez problema ide špartanje soje,kukuruza.Jedino kad prskam pšenicu tu puno gazi,tragovi budu baš široki,malo gadno na izgled ali nema se za uzane točkove,a neću ni da bacam novce na to.
Ako bude za te pare ima da ugradim i sinu za traktor na pedaleAko bude istina, vrlo uskoro će se na tržištu pojaviti autopilot 2,5cm ispod 2000e sa računom.
Ne uci sina odmah na lako u zivotu...neka se pomuci malo- vise ce ceniti.Ako bude za te pare ima da ugradim i sinu za traktor na pedale
Sad najjeftinija fabricka sto ima mislim da je 4000+pdv
Koliko sam danas čuo Prvi komadi su već ugrađeni pre par dana i probavaju se.Ako bude za te pare ima da ugradim i sinu za traktor na pedale
Sad najjeftinija fabricka sto ima mislim da je 4000+pdv
Nek mu je sa srecom sa tim dizajnom , trebace mu.Šta kažete za ovakvu izvedbu senzora točka za AG Open?
Moj kolega Marton ove zime polako pravi svoju prvu navigaciju, i ovako je napravio konstrukciju senzora točka. Senzor će biti pod haubom i time zaštićen od spoljnih uticaja (visoka trava, šiblje, štapovi suncokreta, voda...).
To mi je i bila namera, da pomognem početniku, samo sam izgleda pogrešno shvaćen. Jeste da nemam iskustva sa navigacijama ali imam sa sajlama na traktoru. Tako da nije mi namera da pametujem (zato sam i napisao u prvom postu ono: ako mogu da napišem moje mišljenje), jednostavno ovo sa sajlom vidim da nije dobro. Nema ljutiš.Nazovimo to kao pomoć i savet početniku...
Ne ljutim se, samo hoću da pomognem drugaru... Nespretno sam napisao post, sad kad ga čitam ponovo vidim da može da se protumači da tražim savet samo od onih koji su pravili navigaciju, a nije tako - svi saveti su dobrodošli. Tim postom sam samo hteo da kažem da pod "praksom" ne mislim samo na one koji već imaju sajlu (jer verovatno nema niko), već na sve koji imaju pojma o izvedbama senzora, bilo za navigaciju ili za neku drugu primenu...To mi je i bila namera, da pomognem početniku, samo sam izgleda pogrešno shvaćen. Jeste da nemam iskustva sa navigacijama ali imam sa sajlama na traktoru. Tako da nije mi namera da pametujem (zato sam i napisao u prvom postu ono: ako mogu da napišem moje mišljenje), jednostavno ovo sa sajlom vidim da nije dobro. Nema ljutiš.![]()