pa i kod mene 2/3 njiva s kanalom na drugom kraju pa opet isto isplaniram bez navigacije, zadnjih 5-10m širine do međe krećem 'planirati'...ak vidim da cu imati brazdu viška/manjka krecem lagano skraćivati u brazdi, zadnji krug kad dodem do kanala ili druge strane, tj ostane mi jos jedan prohod nazad...prvo tu odradim uvratine, i vracam se s pune 3brazde do međe..i na kraju još uvratine drugeViše ni ne počinjem niti završam oranje bez pilota.
Nema više da se vraćam u rikverc ili prazan hod,sve se isplanira pre završetka,poslednja dva prohoda ostaje da se ode i vrati i na početak naravno pilotom i sve njive su ko paket.
Kod nas moraš izaći na početak jel sve njive se završavaju kanalom na kraju.
nema praznog hoda nikad, niti vraćanja u rikverc (čak ni u njivi koja mi ide u S)...nema niti velikog gaženja oranog uz među kao sto je slucaj ak se odorava još 1-2brazde ak se ne 'planira'
bilo bi još lakše da je vario plug al dobro nema veze, i ovako se odradi posao bez praznih hodova i vraćanja u rikverc, samo malo mozak se ukljuci
p.s jedini problem je sto se susjedi uvijek pitaju kako ti uvijek imaš 3pune brazde do međe