Ne verujem da su Pirinčarske na AgOpen platformi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na androidu su , inace FJD nije kinez , zanimljivo moze se naci i na aliexpresu ali rijetko , prodaje ih FJD direktno, sve modele , za EU nema postarine ali uracunava porez.Ne verujem da su Pirinčarske na AgOpen platformi.
Stvarno ne znam, kažem da sam to pročitao u jednom komentaru nekog klipa na YT. Sad vrtim film u nazad, al' izgleda da je počela da radi krečana u mozgu pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, nešto mi se javlja da sam video neki klip o navigaciji, možda baš na ovom forumu objavljen, da je prilikom paljenja navigacije prvo na momenat iskočio windows...Na androidu su , inace FJD nije kinez , zanimljivo moze se naci i na aliexpresu ali rijetko , prodaje ih FJD direktno, sve modele , za EU nema postarine ali uracunava porez.
Juce onaj drugar sto ga znas ugradio huidu.Ima i fy na drugom traktoru.Kaze da je prostija huidaHuida mi nije toliko zastupljena kao ove dve.
Nisam iz bliza prisustvovao merenju sa gps. Da li aparat signalizira kad je u uspravnom položaju ili ima vaser vagu kao štap tačkaš od optičkog uređaja? Do ugla štapa može da bude greška.Oba geometra sa GPS uredjajem.
Treba ali to nije to. Sve ostalo radi kako treba.Promenu nagiba treba da ispegla žiroskop.
Jel znaš koliko je koštala navigacijaJuce onaj drugar sto ga znas ugradio huidu.Ima i fy na drugom traktoru.Kaze da je prostija huida
Otisli smo mi u 3 lepe.Jedna interesantnost iz mog atara. Dvojica komsija obojica sa navigacijama i koordinatama se zakacili oko medje. Radi se o nekoj maloj razlici u neslagadju tipa 10-15 cm. Jedan pozove juce geometra a drugi danas, raclicite geometre.
Evo rezultata:
Jedan ima posejanu repicu a drugi gruberisano pored njega. Taj sa repicom tvrdi da je prvi red na 25 cm od medje a ovaj drugi da je skoro u medju usejao. Znaci nema stete ili ulaska jednog kod drugog nego se radi o PRINCIPU ili nemam pojma o cemu.
I ko je ovde lud?