Navigacija u poljoprivredi

Jel ima neko ideju gde bi mogao da uzmem "signal" za chcnav

7c9e7ccd11d936c0294b9a80778c8125.jpg

Ovde ide na canbus a instalacija je kompatibilna samo sa trimble.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Na AgOpen forumu se pisalo dosta o čitanju CAN bus poruka sa traktora. Prouči, mozda nađes rešenje.

Šteta što si stavio chc, a imaš fabričku pripremu. Sa AgOpen bi mogao da iskoristiš sve i koštalo bi 1/3 para.

Ne mogu da reše još claas i john deere. Oni imaju kodove i ih muči. Za sve ostale imaju...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nema još. ( za claas)

Prebacivaću i dalje.
Chc nije jos resio claas ventil i instalaciju

Massey npr jeste i radi sve preko ventila.
Sačekaću još sa kupovinom sledećeg kompleta ( a to ce onda biti displej i antena )
Možes trimble navigaciju na claas relatino povoljno, javi se u privatnoj poruci

Pozdrav narode, citao sam vase prepiske. Zanima me koje su cnc, trimble, fj, prednosti, mane, pouzdanost, preporuke, koji modeli itd. Iskreno da kazem nema kod mene selu ljudi koji imaju auto pilote i ne mogu da dobijem neke prave info iz prve ruke. Zanima me na koju bi mogao da prikacim bravo 180s i imam u planu neki rasipac da kupim pa bi isto gledao da mogu i njega da nakacim. Takodje bih pokusao da idem na konkurs kada bude pokrajna raspisala pa bih iz ranije malo vise da se informisem i edukujem sto se toga tice. Hvala unapred

Mislim da Bravo 180s ne možeš ni ja jedan da prikačiš.
Možeš na Aragoe modele navigacija.u suptuni te njihove navigacije ti samo mere brzinu umesto senzora za brzinu i na osnovu te učitane brzine radi.

Nije tu vazno da li kosta 4000 ili 4500 ili 5000e (+pdv) mnogo je vaznije da sve funkcionise i da imas podrsku.
chc je skuplji od Huida i FJ pa prodaje se. Ako budem uzimao jos 1 za veci traktor i taj ce biti Chc.

Svaki ciga svoga konja hvali. Pravo stanje će se videti verovatno tek za par godina. Kada garancija istekne, koje će počnu da crkavaju a koje neće.

Od jednog proizvođača što su ugradili oko 1000komada kažu da je na 300+ bilo reklamacija gde su neki delovi menjani.

Svaki ciga svoga konja hvali. Pravo stanje će se videti verovatno tek za par godina. Kada garancija istekne, koje će počnu da crkavaju a koje neće.

Od jednog proizvođača što su ugradili oko 1000komada kažu da je na 300+ bilo reklamacija gde su neki delovi menjani.
Koji? Upravo kad ne valja i pravi probleme treba napisati.

Bilo bi lepo da i napises koji je proizvodjac navigacije

Od Narandzica cete tesko naci bolju podrsku.
Kepler mi se svaki put javi i u 99% slučaja rešimo preko anydesk-a. Jednom sam ga zvao i prekinuo mi je vezu i zvao on mene preko vibera i kaže u Kini je. I odma se povezao i rešio problem. Za hardverske stvari u par sati dolaze i rešavaju...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh