Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zovi Miroslava. Trebalo bi da imaju i oni sad tu mogućnost...Jel ima neko ideju gde bi mogao da uzmem "signal" za chcnav
Ovde ide na canbus a instalacija je kompatibilna samo sa trimble.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Chcsam uzeo prosle godine a traktor sada.Na AgOpen forumu se pisalo dosta o čitanju CAN bus poruka sa traktora. Prouči, mozda nađes rešenje.
Šteta što si stavio chc, a imaš fabričku pripremu. Sa AgOpen bi mogao da iskoristiš sve i koštalo bi 1/3 para.
Nema još. ( za claas)Zovi Miroslava. Trebalo bi da imaju i oni sad tu mogućnost...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Možes trimble navigaciju na claas relatino povoljno, javi se u privatnoj poruciNema još. ( za claas)
Prebacivaću i dalje.
Chc nije jos resio claas ventil i instalaciju
Massey npr jeste i radi sve preko ventila.
Sačekaću još sa kupovinom sledećeg kompleta ( a to ce onda biti displej i antena )
Koji? Upravo kad ne valja i pravi probleme treba napisati.Svaki ciga svoga konja hvali. Pravo stanje će se videti verovatno tek za par godina. Kada garancija istekne, koje će počnu da crkavaju a koje neće.
Od jednog proizvođača što su ugradili oko 1000komada kažu da je na 300+ bilo reklamacija gde su neki delovi menjani.
Bilo bi lepo da i napises koji je proizvodjac navigacijeSvaki ciga svoga konja hvali. Pravo stanje će se videti verovatno tek za par godina. Kada garancija istekne, koje će počnu da crkavaju a koje neće.
Od jednog proizvođača što su ugradili oko 1000komada kažu da je na 300+ bilo reklamacija gde su neki delovi menjani.
Kepler mi se svaki put javi i u 99% slučaja rešimo preko anydesk-a. Jednom sam ga zvao i prekinuo mi je vezu i zvao on mene preko vibera i kaže u Kini je. I odma se povezao i rešio problem. Za hardverske stvari u par sati dolaze i rešavaju...Od Narandzica cete tesko naci bolju podrsku.