Problem je kad lepo seje, pa par sastavnih smakne i opet lepo nastavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam radio sa 16,9 i jednom spremljena njiva ,več nabijena malo od kiše i čini mi se da je bolje od komšije koji je radio sa 13,6 i dva puta spremljeno.Sa Axosom sam sejao sa 420 tockovima a sa Arionom sejem sa 300 tockovima. Nikad necu imati takve redove kao nekada sa Axosom. To su redovi bili nacrtani sa lenjirom.
Preciznost navigacije jako puno zavisi i od mekanosti zemlje. Cim je meksa zemlja teze joj je da izvuce idealne redove.
Principu jako retko a i kad ostanem to je zbog usranog interneta u seluPitanje za korisnike Agopen-a i rtk2go.com
Koliko često ostajete bez signala.
Mi radimo 5.7.2Koristiomo verziju 5.6.1.
Da li bi nesto dobili da instaliramo najnoviju, a vidimo da je to 5.7.2
A sta se koristi kad RTK nije dostupan?Pre dva dana prskali soju. Brojimo redove, a Agopen samo da potvrdi da se nismo zabrojali.
Pri polasku od kuce sve radilo ok (po pitanju RTK signala) a na njivi nestao (internet veza dobra). Probao da promenim stanicu ( imam dostupne 4 na udaljenosti manjoj od 20km) ali program uvek zablokira ulaskom u meni NTRIP ili javi IP adresa loša.
Inače i bez RTK signala dobro odradio da potvdi da smo u dobrom prohodu