Nemoj tako Matiću, svako ima svoja shvatanja, želje i izbore i ja ne ulazim u to. Za svoje novce kupuje ono što on želi i hoće...Verovatno nije domaćinski već seljački a plus deluje jeftino kada se vide goli zupčanici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj tako Matiću, svako ima svoja shvatanja, želje i izbore i ja ne ulazim u to. Za svoje novce kupuje ono što on želi i hoće...Verovatno nije domaćinski već seljački a plus deluje jeftino kada se vide goli zupčanici.
Realno svi Kinezi su manje više isti... možda gledati podršku i da ne kažem šta ponašanje sutra prodavaca?Nemoj tako Matiću, svako ima svoja shvatanja, želje i izbore i ja ne ulazim u to. Za svoje novce kupuje ono što on želi i hoće...
Mislim da je važno naći korektnog prodavnica a navigacije su sve manje više iste, mislim na te kineske, da li ti imaš neku ?Pa o tome se i radi, zamolio me je čovek da se raspitam o iskustvu sa tim navigacijama na forumu...
Nemam navigaciju. A kad budem u mogućnosti ili ću je sam praviti ili ću kupiti neku od vas sa foruma koji je pravite.Mislim da je važno naći korektnog prodavnica a navigacije su sve manje više iste, mislim na te kineske, da li ti imaš neku ?
Da nije slucajno preko besplatne rtkgo.com, samo te naprasno prestaju da rade kad najvise trebaju. Tako da to na kraju nije "samo" treba internet da bi radilo.Pa zato idemo na sopstvenu bazu.
Desi se nekad kratkotrajno, restart...Da nije slucajno preko besplatne rtkgo.com, samo te naprasno prestaju da rade kad najvise trebaju. Tako da to na kraju nije "samo" treba internet da bi radilo.
Ovo me podseća na onu priču kad je Rols Royse stao negde u nedođiji pa došao helikopter da ga popravi i naravno ništa nije naplatio jel Bože moj RR se ne kvari ...Ako mislite zaraditi koristeci rtkgo.com , na pogresnom ste putu.