Meni je bitno da imam RTK signal, da pilot radi i da ne moram prodati bubreg da priuštim sistem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi posao kao i svaka navigacija za ručno navođenje. Isključivo za ručno. Ukoliko poželiš da je nadogradiš, onda je promašena investicija.Da li je neko koristio navigaciju iz agrotecha xcn750 +nav 500 ? kako ste zadovoljni?
Za koje upravljanje da li je dobar?A koliko je G7plus dobar za upravljanje posto ima pripremu za autopilot
To je verovatno nemoguće kao i kod one gore što je predhodn član napisao, mislim na je većina njih po Trimble tehnologiji a tu nema nadogradnje sem sa Trimble komponentama čucemo šta ostale kolege kažuPa da se spoji sa nekim dzifzabidzama koje upravljaju volanom…
Kao što je Goran napisao, ukoliko postoji mogućnost nadogradnje, onda samo sa komponentama istog proizvođača.Pa da se spoji sa nekim dzifzabidzama koje upravljaju volanom…
Moze i jeftinijeDanas su mi rekli kod nas 1700 dinara za četiri tačke podaci iz katastra.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Pa ima i "sklapanih" bez spregnutog zubcanika...Zamolio me je drugar koji hoće da kupi navigaciju do proletnje setve da se raspitam koje sve fabričke kineske navigacije (klasa cena tu negde do 8000 e) postoje kod nas, koje od njih su se najbolje pokazale i ako je moguće da ako neko poseduje takvu navigaciju podeli iskustva o njoj (npr. jedan telefonski razgovor). Potrebna mu je za setvu, tj. treba da bude sa autopilotom, i sa mogućnošću ubacivanja koordinata pojedinačnih parcela. Ja sam mu govorio za navigacije koje pojedine kolege sa foruma sklapaju, ali je on više za fabričku varijantu jer ne želi da ima zupčanik spregnut sa volanom.
Unapred hvala!