emigrant
Član
Pretpostavljam da razmišljaju da je to ipak fabrički motor i da verovatno ima veću silu mada se ja ne bih bunio ni da imam sa zupčanicima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sila tu ne igra neki veliku ulogu...Pretpostavljam da razmišljaju da je to ipak fabrički motor i da verovatno ima veću silu mada se ja ne bih bunio ni da imam sa zupčanicima.
Znači da štampano nalepnice, samo na цирилици ТРИМБЛЕDeluje jeftino, to je jedan od razloga a kako da nemaš nalepnicu Trimble na staklu traktora kada odeš na silos u jeku sezone.
Mi sad osvajamo i sa onim volanom bez zubčanika ali smo pre za običan sistem sa zubcanikom...Sad već ima u ponudi više tih jeftinih modela koje prave članovi foruma,Goran bačkonja,tesla,daner.S tim da ova koju prave daner i drugari ima taj motor i košta jeftinije od fabričkih kineskih.
Danas/sutra al još nikakoKada smo se već dotakli teme, imam jedno pitanje za kolege koji koriste AgOpen, inače besplatan razvojni program,: Da li ste probali Cereu ?
Retkost u SremuZnaš koliko im verujem za uplatu unapred...ni ženi više ne dajem unapred,molim lepo...