Navigacija u poljoprivredi

@Nikola.S
Te navigacije rade samo sa rucno snimljenom ab linijom, nema opcije uvoza granice parcele i ab linija. Podrska im je katastrofa.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Zamoliću za savet
Koji brend i koji distributer u Srbiji
model navigacije vredi uzeti, da ima dobru antenu i preciznost bolju od +- 15 cm odstupanja u kretanju
Tražim bez autopilota da je jeftina a dovoljno dobra da odredim medje njive i za veštak i prskanje, kad budem novi traktor tada mislim da predjem na autopilota ali sada pre svega da podrži prskanje i rad nocu
Drugo ta preciznost do 15cm da li je to kada miruje ili je u pokretu
To mi je nedoumcia neki krenu od 40cm pa 25 pa neka jeftinija ima veću preciznost od skupljih što mi je nelogično
Koje su najbitnije funkcije navigacije, da pamti geo kordinate, da pravilno markira prohode, preciznost antene
Koliko je bitno osvežavanje pozicije i koja je dovoljna za 15 cm preciznosti 20Hz, 10 Hz, 5Hz
Ako ima neko neki tekst sa opisom funkcija koji precizira koje funkcije i zbog čega su bitne
Hvala

Zamoliću za savet
model navigacije vredi uzeti, da ima dobru antenu i preciznost bolju od +- 15 cm odstupanja u kretanju
Tražim bez autopilota da je jeftina a dovoljno dobra da odredim medje njive i za veštak i prskanje, kad budem novi traktor tada mislim da predjem na autopilota ali sada pre svega da podrži prskanje i rad nocu
To mi je nedoumcia neki krenu od 40cm pa 25 pa neka jeftinija ima veću preciznost od skupljih što mi je nelogično
Koje su najbitnije funkcije navigacije, da pamti geo kordinate, da pravilno markira prohode, preciznost antene
Koliko je bitno osvežavanje pozicije i koja je dovoljna za 15 cm preciznosti 20Hz, 10 Hz, 5Hz
Ako ima neko neki tekst sa opisom funkcija koji precizira koje funkcije i zbog čega su bitne
Hvala
Ja predlažem MGNSS 😁 navigacije

Zamoliću za savet
Hvala
Slobodno se javi u inbox...

Trebalo bi malo pomoći u vezi navigacija u pitanju je Farmnavigator G7 sve se podesi kako bi trebalo i sad u razbacivanju đubriva do jedno 200m radi kako treba i odjednom počne da prikazuje neki demo mod i prikazuje automatsko navođenje i putanju kako treba da se vozi.

Jesam kažu nisu imali još takvih problema do sad, ali će proveriti i javiti šta može da bude ali najverovatnije nešto u podešavanjima je uključeno da to prikazuje. Po vama šta može da pravi problem?

Jel za nas niskobudzetne i dalje nema neka nova za do 500e?
Da se neko ne uvredi i kaze kako bih dzabe ali treba mi neka klot da rucno izvucem AB linije jer svejedno necu jednim traktorom sve raditi.

Imt 549 na 13km/h
302118721414ff65822a566984224972.jpg

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Nazad
Vrh