imao si pripremu u jd ?Moze to i Agopen gps ali se jos nije niko od nas igrao sa tim
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imao si pripremu u jd ?Moze to i Agopen gps ali se jos nije niko od nas igrao sa tim
Jel ovo prepravka da ide direktno na orbitrol?Jel ima u ovom elektro servu i senzor ugla?Malo igranja preko zime
Zašto je sviranjeNema nista preciznije nego upravljati direktno preko proporcionalnog ventila , kad se usporedi ista elektronika ovo preko motora je sviranje k***.
Na forumu agopen je poljak pod nikom baraki tu razvio najjeftiniji proporcionalni ventil , prodaje , cijenu ne znam , normalno postoje danffosova rjesenja takodje i drugih ali za cijenu ne pitati
Mislim da je ovaj video od tog poljaka , imao i videa sa ruskim kirovcima , puno komplikovanije nego zapadnim traktorima ali sklonio sa yt.
Kolegi sam napisao program za dsPIC za pogon DCservo motora i elektroniku za CNC tokarski i glodalicu(motori nekoliko kw),pa sam imao nekih "eksperimenata" davno prije dangera sa postavljanjem DCservo motora na volan i to pogonjenog sa dsPIC koji je 20 puta brzi od arduina sa atmel mikrokontrolerom i ne pisan program indirektno preko arduinovih biblioteka.Zašto je sviranje
Super je to, ali ja volim da mogu ja zaustaviti volan a ne kad nesto zaglupi da ide gde on hoce.
Stavim strujnu zastitu da iskace ako predje odredjen broj ampera, cim zadrzite volan rukama struja skoci i zastita gasi volan.
Svakako i za taj sistem treba senzor ugla na tocku.
Testirao sam ovu elektro letvu oko 6A trosi u pik-u kad krece iz mesta da mota orbitrol.
Nikad da ugrabim vremena da montiram.
Ja i dalje ne kapiram sta je problem ako dobijemo i ovako dosta veliku preciznost?Program je isti i za teensy i za nano , razlika je fakultativna
A sa istom elektronikom i pogonom preko proporcionalnog ventila dobio bi vecu preciznost , da ne preterujem ali zarez bi isao za jednu cifru ulijevo
Ali ono ista prica kao za kiselo grozdje , skupo.
Upravo tako ili radi ili ne radi, sistema je jako puno kao i cenovni rang, od -do...Nisam ni ja bolji...
Mada kapiram oni pričaju o razvijanju sistema, i kako šta treba da radi,a nama običnima je bitno danas sutra kako da koristimo auto pilot a ne kako se on pravi...