Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma opušteno naravno, u vreme interneta sve je lakše dostupno...Ti znam da si profi, citao sam ranije neke postove ali brt ja znam o tome "sat vremena".
Da, prijemik sam zaboravio (gps modul) nekako sam mislio da to dodje sa antenom, sad ima smisla sto je sama antena jeftina..
RTK signal sam nazvao tako jer ga je Matic prethodno nazvao tako, u sustini nije ni bitno kako se zove vec cemu sluzi ali hvala na ispravci naucio sam nesto..
Opusteno, covek se uci na greskama.. Sve bi ja to skapirao sa manje ili vise muke, mnogo kompleksije stvari sam resavao
To malo teze, ucim dosta brzo samo kad hocu
PS. Nemam problem da ispadnem glup kad nesto ne znam, rekoh na pocetku da se ne razumem, ali sve se to da resiti na laksi ili tezi nacin..
Šta znači postojeća priprema na traktoriJel ima neki niskobudžetni autopilot da se može nadovezati na postojeću pripremu na traktoru za autopilot? Trimble može al on nije u opticaju...