Uzeo sam MGNSS jer već imam njihovu navigaciju i baznu stanicu pa će samo nadograditi pilota i ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas je losa zemlja u MihaljevcimaUzeo sam MGNSS jer već imam njihovu navigaciju i baznu stanicu pa će samo nadograditi pilota i ostalo.
operativni sistem backonja?Uzeo sam MGNSS jer već imam njihovu navigaciju i baznu stanicu pa će samo nadograditi pilota i ostalo.
Krenem da odgovorim pa odustanem, probaj ipakEvo me nakon skoro sat vremena istrazivanja..
Ovaj AgOpenGPS je besplatan softver koliko vidim i samim tim moze ga bilo ko instalirati na bilo kom windows uredjaju.. Znaci za pocetak treba mi windows tablet i uz njega bi morala neka antena da dodje. Sad ne znam da li ovi kinezi lazu ili za manje od 50 dolara moze da se kupi GNSS antena koja hvata taj RTK signal ali ako to radi koliko toliko nije neka investicija.. To je valjda sve sto je potrebno da sama navigacija proradi, posle tu moze da se dodaje svasta nesto da se sredjuje osvetljenje i slicno ali ovo su neke main komponente za navigiranje.
Pored toga, vidim da postoje android aplikacije koje takodje rade navigaciju poljoprivrednih masina, s tim da neke koriste samo GPS signal koji dobija uredjaj a neke mogu da koriste signal eksternog uredjaja koji bi bio povezan bluetooth-om ili jos bolje kablom. To me sad zainteresovalo pa se razmisljam da za pocetak porucim samo antenu, prikacim je za stari Android tablet i probam tako da vidim koliko je to lose.. U sustini ako to bude gresilo 10-20 cm nikakav problem, za prskanje i razbacivanje djubriva mi bolje od toga i ne treba kako god okrenes sad ga preklapam po pola metra sigurno a nekad i vise "za svaki slucaj"..
Ti znam da si profi, citao sam ranije neke postove ali brt ja znam o tome "sat vremena".Ne kapiram kako planiras samo antenu za tablet povezati
Glavno si zaboravio gps modul.
Sad googlaj ublox zed f9p.
RTK nije signal, nego korekcioni podatak.
Opusteno, covek se uci na greskama.. Sve bi ja to skapirao sa manje ili vise muke, mnogo kompleksije stvari sam resavaoKrenem da odgovorim pa odustanem, probaj ipak
To malo teze, ucim dosta brzo samo kad hocuOdustao i milan
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka