I kod mene na njivi su bili neki sa džipom i kamionom (narandžasti), ali najverovatnije nisu naftaši već je nešto drugo po sredi.
Kamion je neki običan, i u tovarnom delu ima bušilicu (kap npr. za bušenje bunara). Bušilica stoji položena na kamionu u transportu, a kad se namesti gde će da buši onda je hidraulika podigne i buši iza kamiona (slično kao oni džipovi što automatski uzimaju uzorke zemlje za analizu, ali veće). (To sam video dok su bušili kod komšije, ali iz daljine.) Bušili su na nekoliko mesta u njivi, isto i kod komšije preko puta lenije, i kako mi se čini kao da ispituju teren za neku trasu. E sad za čega bi mogla biti ta trasa - mogu samo da nagađam. Kod nas je u nekom planu da se pravi brana i akumulacija na reci Krivaji, a vodu bi trebalo dovesti iz kanala DTD putem crpne pumpe i cevovoda. Moguće je da zbog toga rade neka ispitivanja, ili je možda neki sasvim drugi razlog, npr. da uzorkuju zemljište za pravljenje pedološke karte (što takođe treba da se radi kod nas - mislim da institut to treba da uradi).
Raspitivao sam se malo, ali niko ne zna o čemu se radi. Jedan čovek koji živi na obližnjem salašu kaže da je razgovarao sa ljudima koji su to bušili, i kaže da su mu rekli da je to zbog tog cevovoda, ali i da će cevovod biti samo na jednom delu trase (od kanala do vrbaškog puta), a da će dalje do Krivaje biti kopan kanal. Ja u tu priču ne verujem, jer kao prvo nije logična, a i taj salašar nije baš preterano pouzdan...
Elem, bez obzira šta su radili bili su korektni. Kamion je ulazio sa lenije do mesta gde će bušiti rupu, pa je posle išao na drugu leniju i sa tog kraja opet ulazio u njivu (rekonstruisano po tragovima). Tako je ugazio samo koliko je morao, dok je džip išao preko cele njive, što nije problem jer se njegovi tragovi lako ponište setvospremačem, dok kamionske tragove treba proći nekoliko puta i opet se vidi gde je trag. Ako neko ima pojma o čemu se tu radi - baš bih voleo da znam...