Mulčeri (tarupi) za voćarstvo i vinogradarstvo

Nista to ne mora da znaci.
Ne znam kako se zove to kad se jedna stvar primenjuje u razne svhe ali znam da olaksava i pojeftinjuje proizvodnju.
Da vidis kako izgleda ovakav tarup koji je bio uparen sa rusom 892, radnici ganjali, uspeli su i da ga saviju, vise ne moze da radi ali je reduktor i dalje ispravan.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ide li bolje sa tim kaisevima nego sa fabrickim kineskim ili se habaju isto?

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Daleko bolji ovi. Oni prvi su malo malo pa se osete,zadime i brzo su i doslii do kraja. Ovi ne znam ko ih je proizveo al za sad bez problema.

Treba da uzmem ovaj tarup iz raške, sa hidro pomakom.(Kineski odnosno indiski)
Za yto 504, 50ks da li 1.65m ili 1.75m?
Prodavci mi kažu da je 1.65m prava mera...
Sitnili bi se ostaci od rezanja šljiva i vinograd...

Možda baš i jeste najbolja mera 165. I ja ću njega verovatno. Gde uzimaš i po kojoj ceni? Ja dobih ponude
0a7da464f9fcb4585fef0a62d6808122.jpg

Ako hoćeš baš baš kvalitet onda Pronar komunalni.Ako ti treba da sređuješ uvratine na njivama može bilo koji.
Moj savet je za malo teže modele uglavnom svi imaju neke lajt i neke hard modele.
Obrati pažnju na kačenje,što masivnije to bolje.
Neki konkretan za preporuku nemam,većinom su manje više isti.
Imaš u ZR u Agritechnicomu Agrimasters italijanski kafa sam gledso katalog baš imaju veliki izbor modela.

Ma ne znam još,, meni treba prvenstveno za košenje voća pred berbu, pomalo granja od rezanja i neko sitno rastinje ukrug oko njive. Radio bi godišnje 20-30 sati, ne više.
Ovo mi je poslao neko na Messenger, nemam pojma ko. Videću.

Pa koliko sam ispratio ima neki Agro Power (narandžasti), Fharmhcok (crveni sa crnom nalepnicom), Farmers (crveni, bela slova) i EFGC...
Isto sr...e drugo pakovanje.
Ja ću do Raške da odem verovatno, pogledam, pa koji mi "uhvati oko" kupim, doteram...

Gledajte da bude veliki reduktor i ulje u poluosovini ,sto se tice marke svi su oni isti samo se u boji razlikuju i bolja je narandzasta jer crvena bledi.......

Pa koliko sam ispratio ima neki Agro Power (narandžasti), Fharmhcok (crveni sa crnom nalepnicom), Farmers (crveni, bela slova) i EFGC...
Isto sr...e drugo pakovanje.
Ja ću do Raške da odem verovatno, pogledam, pa koji mi "uhvati oko" kupim, doteram...
Javljaj šta si uradio
Gledajte da bude veliki reduktor i ulje u poluosovini ,sto se tice marke svi su oni isti samo se u boji razlikuju i bolja je narandzasta jer crvena bledi.......
Pa svi jeftini (malo preko hiljadu evra) imaju skoro isti reduktor, jbš ih...
Znači, ipak 175cm?

Za 539-542 je 1,65m mera, u velikoj i gustoj travi mu nije bas lako.
Po meni ako bi 1,65m bilo dovoljno da pokrije traktor ja bih se za njega odlucio, svakako u radu mozes ici brze...

Za 539-542 je 1,65m mera, u velikoj i gustoj travi mu nije bas lako.
Po meni ako bi 1,65m bilo dovoljno da pokrije traktor ja bih se za njega odlucio, svakako u radu mozes ici brze...

To za veliku i gustu travu si u pravu, al redovno za tarupiranje vocnjaka 1 brza i mlevenje granja posle rezidbe 3 spora 539 se igra sa njim..

Nazad
Vrh