Mulčeri (tarupi) za voćarstvo i vinogradarstvo

Mi smo uzeli isti model 2017god radimo vinograd lozu i kosim travu na oko 7ha lozu sa zatvorenim vratima i kontra nozevima a za travu povadim kontra nozeve i otvorim vrata

Posle više razmišljanja, savetovanja ( najviše sa članom @deks i to na više platformi)
Odlučio sam se fiksni tarup od 165.
Realne potrebe niau velike, a preprqvka hidraulike je presudila da ne uzmem pomični...jednostavno ne volim budževine q teško da ću skoro kupovati novi traktor.
Montažom piramide malo više ulevo, dobio sam akoro 40 cm pomerajq u desno tarupa u odnosu nq traktor...i više nego dovoljno.
Dotrraliniz Raške..1250 ukupno sa prevozom.

Odmah proban u šljivama...odlično radi..nisam.mogao bliže da priđem jer je Lepotica dobrqno zrela

I ja se kanim da uzmem 165 iz raske samo bih uzeo sa produzenom rukom da moze da radi pored puta, skladove i ostalo. Cena 1500e bez prevoza i bez racuna

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Ovakav merkam. Cene stranih ovakvih su nenormalno velike, cak i polovnih
1c1f7dd6b41d0c9d674521ec05301978.jpg

@dejan 351 nek te dobro posluzi bez kvara!!
samo skini zastitni lim za kajise i iskontrolisi vijke koji drze remenice za osovine, imbus kljuc.
Kod mene su bili toliko labavi da sam mogao svaki rukom okrenuti.
Nisam ni ja za prepravke koje odstupaju od fabrike ali kad olaksava posao, nema mnogo razmisljanja.
Na 542 sam imao vec preklopni ventil, pre neki dan izvadim iz nekog krsa razvodnik sa 2 sekcije za koji nisam znao u kakvom je stanju, probao ga vazduhom kad ono ispravan rekao bih.
Odem do hidraulicara, napravimo sva creva nova, povezem ga preko preklopnog ventila, probam, radi kao sat.
Tako da sad imam sasvim zadovoljavajuce resenje za tarup a i ostale prikljucke koji zahtevaju do 4 creva...

Sad mi zao sto nije bilo ovih kao sa alenove slike u vreme kad smo mi kupili, daleko prakticniji.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kucaj na kupujem prodajem "zglobni tarup", izacice ti oglas. U ponudi ima 1.45m i 1.65m. Cena 1520 za 1.45 i 1600e za 1.65m

Nazad
Vrh