grunt
Član
Borise kakav je ajnslag na tom rusu u odnosu na grbavi most?U planu je kupovina istog ovo me jako zanima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj prvi akumulator sa kojeg kablovi vode na alnaser i masu uvek dobija adekvatno punjenje i praznjenje. ovaj drugi je malo zapostavljen. jedino kod 24v instalacije je podjednako. znaci taj drugi nebi bilo lose i prvo dopuniti .a preporuka je bar u par meseci izmenjati im mesta ali kad je to vecinom nepristupacno vecina to neradi. ali za akumulatore je bolje. najbolja je solucija jedan veci nego dva manja.Skinuo akumulatore s rusa da prezime u toplijoj prostoriji,novi su, da li da prilikom vracanja zamenim mesta levom i desnom? Cini mi se da je bilo nekih prica da ih ne puni jednako, ili ne trosi jednako?
Hvala ti Maticu znaci ipak ne koristi iledu kao ja nego od Mikrofibera...![]()
konacno jedno pravo oranje,svaka cast,tu ima dubine na koliko je zahvat pluga
Ciro zar ti tvog nisi kupio od poznanika ?Isto kupljen odakle i moj ZZ Visnja...Sto si skinuo onaj natpis BELARUS sa predneg stakla (soferke).. ??
![]()